springa i shorts

Igår var det ca -15 grader ute.. Vad möts man av då. Jo en stolle som är ute och springer i shorts??
Dagen innan hade en annan av svenskarna stött på en man som sprang i bar överkropp....

Ok i värme och på sommaren, då kan jag förstå fullt ut... Men i 15 minus??? Har människorna ingen köldkänsla brr brr brrr......

Vinst igår, åhhh såå skönt. Pressen här är ganska mkt större än hemma. Det kan ibland kännas lite som att killarna verkligen är små schakojäser på ett bräde. Personen som styr/ äger det mesta, flyttar de lite som han vill och känner han för att knuffa ut någon så gör han det. Problemet är väl bara att han kanske inte alltid följer schakets regler. Han är så stor att han tycks skapa sina egna. Men så länge hans "gubbar" är på väg mot schack så sitter han halvtålmodigt och väntar och gör inga oväntade drag. Dock är han absolut långt ifrån nöjd och kommer titt som tätt med små knuffar på sina gubbar, för att visa att spelets regler snabbt kan ändras. För egentligen är han bara nöjd om hans gubbar snabbt rasar på och går mot shack matt!

Tiden närmar sig teveinstallation...hmmm kommer de idag??
vad tror ni, jag tvivlar ha ha?
Igår skulle min rysstele blitt fixad men same problem.. hoppas problem lösts idag. Lite segt inte kunna rigna ut... kan dock iaf messa på min tele..(gamla numret..)

Ja vi får se hur det blir. Om det blir stockmann handling behövs, eller om det blir megamal/ikea... vi får se..

Troy vaknade 10.40 idag ,fattar ni??? Men då sov han middag väldigt sent och var ju uppe på hockeyn... Jag klagar inte på våra ryssrutiner... :-) Dock vill jag ha mina svenska egna kvällar när vi väl kommer hem... he he vi får se..

ja ja kanske dags klä på sig om nu tevegubbarna skulle råkas vara i tid :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback