..

Dagens Tips:
Tag INTE med en mobil, fjärrkontroll och datatokig 1 åring med in på typ onoff när du ev ska köpa något. När du först måste stå i kö, sedan har tusen frågor. NEJ försök om möjligt göra detta själv, dels för att skona allas öron men även för din egen del så du uppfattar de svaren du får av försäljaren!

Dagens tips 2:
Om du ändå är så DUM att du tar med dig din mobil, fjärrkontrolls & datagalna 1 åring på en teknikaffär. Se då för guds skull till att INTE ha på dig för varma kläder, typ din vinterjacka! Det blir svettigt innan allt är klart

Dagens trötta:
mmm det är vi det på mornarna men inte nu på kvällarna..
Ojoj vad trött man är så här i efterhand.. eller egentligen inte när man bör vara det.. Nu borde jag ju snarka men har svårt sova! tidsomställning men säkerligan lite annat oxå!

Dagens mys:
*Häng med Linda och klädparty:
Hade en trevlig em/kväll. Först kom linda förbi o vi hann kika in lite nätshopping, me like. Inga inköp dock. Sen blev det lite klädparty, o det bidde en tröja, scarfs o strumpor till lillfisen.
Var skönt o trevligt komma ut iväg en sväng bara jag o träffa alla andra oxå utan barn (trevligt med oxå) skönt för en kväll kunna sitta i lugn o ro utan allt spring o stoj :-)
Kände mig faktiskt ritkigt lugn o såg framemot framtiden.. ett roligt äventyr inför ett stadgat liv hemma.

Dagens osagda:
Just nu är jag less o upprörd. Det finns så mkt inom mig nu som jag bara blir så upprörd över! Saker som ser såå fel ut!
men nej ska vara tyst, för jo hur det än är så känns det bäst så..

Dagens idioter:
Det är inte så kul se på allt, inte bättre av att det dessutom finns idioter som skriver osanning. Det var nån som skrivit att J skulle fått x antal miljoner förra året o en bil o fri hyra.. Ursäkta men vilken planet bor du på??? IDIOT!!  en annan som hittar på att han ville gå till en annat ställe i sve om han fick.. Bara sjuka osanningar! Jag förstår inte folk som bara hittar på saker! "Ok" förståsigpåare som liksom diskuterar o tycker o tänker, det är fine, alla tycker vi olika ibland. MEN lögner, det är fan inte ok!

Dessutom en klantigt formuelrad mening! Att J inte skulle vilja hänga här.. är ju helt fel!!.. men i år är han inte ens inräknad o då kan man lika gärna åka nånannastans i år o nästa och vad är då bättre än dit han ska  med en grym stad, nära hem, vänner vi känner och ffa spel i världens näst bästa liga mot och med grymma spelare. I ett spelsätt som borde passa han ypperligt?!?, Ett "sista" äventyr o även för att dels trygga för framtiden för att sen kunna vara här säg för alltid!! Det var så tanken var kanske.. Att hänga här där hjärtat finns...( el iaf fanns... för det är inte direkt kul läsa om folk som skriver oerhört elaka o dessutom osanna saker!)

Dagen man i mina drömmar:
mmm min finaste! Stackars lilla älskling som nu var rätt nere o olycklig över det vi får utstå. För min del är det lugnt.  Jag ska drömma om oss på en blommande äng, guppande i gräset.. eller nja fan det blir så killigt i arslet.. så ja hmm jag ska drömma om oss i vattnet... men då ska det då fan vara varmt vatten ;-)

Dagen person i mina mardrömmar:
mmm en del av er vet... andra inte.. please sluta förfölja mig i mina mardrömmar...jag vill inte ha ditt hembakta fika!!

Dagens snällaste:
Daddy!! som snabbt som ögat ställde upp o var lite barnvakt när jag lite sent kom på jag skulle på klädparty!
tack!

Dagens guldstjärna:
Går lätt till Jessica! Tack gumman för allt du ställt upp o fixat med! Såg riktigt nice ut faktiskt!
men du... be han ta ner sina lortiga tassar från soffan ;.)


Dagens bävar för:
hmm inte underlgit man är morgontrött när man måste upp på morgonen men inte kan soa på kvällen, ingen bra kombo liksom..Imorrn blir det soffhäng med tindra hela kvällen det brukar få mig bli trött iaf!

kram på er



Älskling oavsett hur hårt det skulle blåsa står jag alltid vid din sida!! Det behöver du aldrig tvivla på!! Även om det så skulle vara vi mot världen! Vid varje kamp ,varje förlust och varje seger i livets gång kommer jag finnas där vid din sida. Jag kommer trösta, jag kommer stötta. Jag kommer tjoa, Jag kommer hejja. För alltid kommer jag stå där! Du är den finaste och mest godhjärtade männsikan på jorden!! Det löööser sig! ;-) För mig är du alltid den bästa i både med o motgångar!!
From here to Eternity!! <3 <3 <3

Kommentarer
Postat av: Cicci

Jag har sagt det förr och säger det igen. Det är så jävla sjukt att det finns folk som sitter o skriver massor av skit på nätet. Antagligen har de inget liv och antagligen är de så gröna av avund att de inte ens kan visa sig ute bland folk. Jag vet att man blir ledsen och undrar varför människor är så elaka och trångsynta, men man måste skaka av sig det och tänka på alla de människor som faktiskt känner en och som faktiskt vet hur allting ligger till. Tänka på alla människor som tycker om er.

Jag tänker på er och håller tummarna för J i KHL.

Ring när du har tid.

Stor kram Cicci

2010-10-13 @ 09:53:06
Postat av: Anna E

Hej vännen. Förstår att det måste vara oerhört tufft med alla dessa spekulationer och lögner och gud vet allt.

..men ni är starka ihop! Försök att inte bry er om alla idioter som finns. Tar bara energi. Ni, och personerna närmast er vet ju hur det ligger till!

Kram på er och hälsa till J så mycket!

2010-10-13 @ 13:45:24
Postat av: J

Naaaawwwww vilken fin avslutning..

Inte ett öga torrt! Såklart ni fixar det här, giriga människor kommer lugna ner sig om ett par veckor och den 1 nov åker jag tbx sara typ den 4 så då får vi börja våra riktiga liv i Ryssland och lovar vi ska ta hand om dig o barnen när du kommer:)

Kramar din numera ryska vän J

Postat av: Anonym

C: jooo jag vet ibland är det liksom svårt att låta bli att liksom inte ta åt sig, ,men på nått sätt bli beöröd, både arg o ledsen..men det blåser nog vidare snart :-) Det ska iaf bli ett kul o roligt äventyr, vi måste surra snart! Kan du inte skicka ditt mobil nummer antingen till mitt gmala nummer eller via fejjan? kraaam



A: Du har så rätt så sötnos! TAck! man blir bara trött på allt ibland.. brukar öfrööska låta bli att avreagera mig här men igår kändej ag bara det var för mkt...Borde ses snart hur har damen det??? kram



J: ha ha nu tog väl i.. Var ju tvungne, stckars J l't så ledsen igår kväll när jag pratade med han :-( lät dock muntrare idag :-)

Ja åhh vad kul det ska bli! Ja jag hoppas/ tror, det får J allt fixa att våra visum ska vara klara till den 1a skulle oxå vilja åka då.. Mys nú med syrran o ungarna!! kram från nyryssen ;-)

2010-10-13 @ 15:14:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback