jag ser det snöar...

Jag ser det snöar ,jag ser det snöar, det var väl roligt hurra  ?!?

JA iaf om man frågar barnen som ivrigt ville prova på gå i den nya snön.. Troy hummade o mummade belåtet åt snön och tindra tjoade runt..

En annnan var väl inte fullt lika belåten. Då vår bil inte har vinterdäck än, som den dessutom går nog dåligt med.. Fast det är mysigt när det är vitt på backen.  Blir så ljust o fint då!
Hmm jag som igår såg att jag nog var den enda som inte krattat ihop mina löv än. tänkte köpa mig en kratta o fixa det. För alltså man gör det på hösten oxå? hmm inte lätt det här vara gardener ha ha...

Ja nu återigen så borde jag inte nämna nått. Oj oj men man blir så less, folk har verklingen INGEN aning oj oj det skriver så felaktiga saker, fast iofs hade jag inte vetat bättre hade kanske jag oxå trott så där.. men nu vet jag mkt bättre..(Jag hoppas o tror att ha levt ett tag i denna värld gjort mig mindre blåögd och faktikst tror mindre på spekulationer och rykten. För jag har lärt mig hur det går till och det är oftast mkt som INTE stämmer!)

Jag vet tex att NEJ kontrakt självfallet inte skrevs som nån slags a-kasse löning.. idioti. Inte en krona har utkasserats från det!
mera pengar.. nej då inga från usa heller det är tillbaka gedda, så girig?? Nej inte det! (hade de hemma hjälpt med det el hade vi haft en redig skuld på kontot?..mm jag tror det!.. så hade vi ens kunnat komma hem.. )
Att inte ska vilja göra rätt för sig hemma är oxå helt fel! Det är här hjärtat finns och självfallet vill han göra rätt för sig!
Varför det karrusellats så många ggr från i vår borde folk förstå, det är knappast bara J's fel.. Nej så här är det, vi är en familj och det är inte så att den mått så bra av alla svängar som varit. Och de flesta av er vet att J som sagt är godhjärtat  och väldigt familjekär (bölar typ till marley o jag, o säger han inte skulle kunna jaga för han skulle nog bli så ledsen se älgen i ögat ha ha.. sötnos!!) Så alla dessa turer har nog eg varit jobbigast för honom. Han har många ggr frågat mig hur jag mår och om allt går bra ja mkt mer än så såklart. Att han aldrig aldrig mer vill uttsätta oss för nått sånt här. Så jo det har varit jobbigt och så, men jag klandrar inte J!
och sen på nått sätt så blev /blir det förhoppningsvis bättre ändå i slutändan. För dit vi nog ska är hundra ggr bättre på alla sätt  än dit vi först skulle i våras. Och sen är tanken som sagt att slå sig till ro hemma. (Något som alla inblandade hela tiden eg varit medvetna om...) Så jag hoppas bara allt löser sig för nu är jag redigt less på allt. Jag är fruktansvärt trött inombords och det börjar även kännas på utsidan.. Men jag reder mig på nått sätt kliver man alltid ur en halvjobbig situation lite större och lite starkare. Jag kan se mig själv i spegeln och stå stolt och rakryggad iaf oavsett vad folk tror! (behöver inte bilda mig en uppfattning av allt felaktigt o galna spekulationer som drivs!)

Nåja som om jag är lite mera disträ och virrig än vanligt så är det nog för att tankarna finns på annat håll ibland...

Men vi får se hur allt blir, jag hade så smått börjat forma planer för min framtid! men får väl se om det går i lås eller. Det känns iaf skönt att först bara ha de här 6 månaderna. För då kan man under den tiden känna efter hur allt känns inför ett ev nästa år. För där kan man verkligen bara ta en dag och ännu mer en säsong i taget.

Har iaf fått beskrivit för mig vad som behövs fixas för att kunna se svensk teve därborta. Det ska jag ordna bums. Hoppas det går relativt fort få iordning det därborta ifrån oxå.. JA svensk teve är skönt det vill man allt ha!

Sen är det lite småsaker som man får se, men det är nog möjligt man fixar chaufför så slipper man köra själv i deras galna trafik. Funderingar på förskoleplats, ska kika ev på dagis där en av coacherna har sina barn (har en svensk fru!)
Får väl se hur mkt inredd lägenheten är. Man får man nog dra förbi ikea för att så sin egna mys touch på det hela ;) Men lägenheten kändes fräsch o fin!
Japp tanken är vi ska åka typ 1a tror jag, bara våra visum är klara då. Jag hoppas det börjar tyckas det känns segt. Först 3 1/1 v själv ,sen 10dar ihop o nu 3 v igen.. men det är bara lite uppladdning inför de ensamma familjelivet i russia... ;-) Thank god för de andra svenska ladiesen! Som dessutom inte går av för hackor!
Ännu bättre vore det ju om Helena,barnen(el om hon är utan) & Lotta (L har jag visserligen bara hejjat på nån gång, men verkar riktigt trevliga) om de svängde för staden nån gång :-)

Men men nu hög tid hoppa ur mysklöäderna och svida om för lunch date men en dam som snart gör munchens gator lite vackrare igen! Synd för lule men kul för de o spec hennes J :-)

Sne blir det återigen mkt fashiobla småbarnslivet: Dagis hämtning, handling, koll på vinterkläder, städ ,tvätt  etc... Men faktum är att vi har det riktigt msyigt! Vi saknar bara vår egna lilla spelevink! Det är såå tomt utan hjärtat!
Tänkte eg åka ut o hänga i jämtön ikväll men nja.. vågar mig inte på det utan däcken...

kram





Kommentarer
Postat av: Cammi

Du är så stark gumman och klara alltid av allt galant fast ni får går igenom massor! Sluta läs den där skiten alla skriver om för det gör dig bara med ledsen. Du vet ju hur Luleå är, de snackar skit om de som byter klubb men hyllar dem ändå när de kommer tillbaka! Är bara för att de så gärna vill att Johan spelar här som de spekulerar i saker och ting. Spelare som inte är lika bra skrivs det väl aldrig något om?! :-)



Tror ni kommer att få det hur bra som helst och lägenheten såg ju riktigt fin ut! Ska blir roligt att få se bilder när ni flyttat in, ja bilder tagna a la Jenny och inte Johan ;-)



Jag (vi) är alltid bara ett telefonsamtal bort så tveka inte utan ring om du behöver prata!!



Puss o kram!

2010-10-14 @ 11:45:07
Postat av: Erica

Jag förstår att alla skriverier måste vara mycket upprörande och det blir många frågetecken... Med hopp om att inte göra dig ledsen eller något sådant så förstår jag inte riktigt vad som händer nu med er familj? Det är lite rörigt....Huvudsaken är att ni är tillsammans och mår bra allihop!



Tänker på er ofta!



KRAM

2010-10-14 @ 17:45:33
Postat av: Annicka

Hej gumman!!

Håller m erran vet inte vad allt ståhej handlar om å bryr mig inte heller å det viktigaste är ju ändå la familia! Det vet ni att ni ska må bra. Hoppas ni får ett underbart äventyr vart ni än ska å att ni snart ska vara tillbaka å förgylla våra tillvaro med era tokerier. Ni vet att ni är saknade. Kramar!

2010-10-15 @ 23:41:27
Postat av: Erran

Det är inte jag som skrivit det där Annicka, ville bara säga det. Det finns fler Ericor... :-)

Ska inte ens kommentera nåt om detta, eftersom jag alltid hoppar över all sport, speciellt hockey... så jag vet ingenting om några spelare varken i Luleå eller någon annanstans

2010-10-19 @ 09:46:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback