mot nya äventyr..

Ska erkänna det har börjat pirra lite i magen... Usa kändes ändå mera lite mer att man visste vad man kunde förvänta sig, även i den där lilla skumma staden..

Ryssland känns mera som ett oförutsägbart kapitel i vårt liv... spännande, kul o massa känslor.. lite oro oxå såklart.
Men det trygga med det är att hemma finns alltid bara steget bort på nått sätt...

Det känns iaf som att vi kliver in när det redan är på nedförsbacke, det är redan november liksom...

Planen har nog tagit fart.. Jag känner jag behöver införskaffa mig en kalender för att få lite ordning i mitt kaos o virriga liv.
Nu är iaf första resan bokad. JAg kommer åka över själv första svängen 1-8. För att då kunna styra upp lite mys till barnen, lära mig lite om livet i russia.. Kan vara trevligt hinna umgås med folk o faktiskt ha tid att höra vad de säger oxå..förhoppningsvis få igång den svenska teven etc.. Ja det blir kanon...

Sen hade vi eg tänkt vänta tills den 22a innan vi åker över. Men nej jag har nog tagit ett nytt beslut nu, vi kommer åka alla den 11e. Ja för sen har jag bestämt mig för att jag tror jag vill glida hem landslagsuppehållet kring jul, då de dessutom hade 2 bortamatcher innan det.. ja vi får se.. nån gång där i deember glider jag nog hem iaf. Så tindra får vara med på lussefirande på dagis... kanske fira lite tidig jul hemma etc.. För att sen glida tillbaka mot ryssland o sen åka vidare mot jul i schweiz. Ja så får det nog bli. Dessutom verkade som att vi får besök i slutet nov/början a dec.. Så ja jag ser framemot att börja vårt nya äventyr snart...

(hade jag åkt 22a ahde jag nog inte orkat åka hem vid jul.. så det känns trevligare åka nu så hem en sväng i dec...)

Fast än så länge är baraq första svängen bokad, alltså inte resan den 11e än så vi får se ;-)
men den bokar jag nog ikväll...

får tjöta mer ikväll...
det här var mest så jag ska komma ihåg själv hur jag tänker ha ha

psst tror troy håller på att få nån tand som gör satans ont... mitt lillgryn

puss på er


Kommentarer
Postat av: Erica

Spänning! Erica följer dig, familjen, äventyret och bloggen med stora ögon och ett leende på läpparna! :)



KRAM

Postat av: Elenor

Hej, nyss kommit hem och läst ikapp mig på din blogg :) Blir ledsen när jag ser att du skriver om vilka kommentarer ni fått om er flytt och klubbyte. Det finns alltid människor som tror att dom vet saker de inte vet och vill lägga sig i sånt de inte har att göra med. Dom är inget att bry sig om! Självklart ska ni ta chansen att prova bo utomlands, hemma finns ju alltid kvar! Kram och lycka till och grattis på födelsedagen i efterskott också :)

2010-10-27 @ 14:53:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback