pustar ut!

Det har varit några minst sagt omtumlande och oerhört stressade och pressade dagar.
Men jag tror jag kan pusta ut nu iaf. SKÖNT!
Jag hade nämligen inte pallat det här mkt längre till.
Nu hoppas jag bara alla spekulationer till höger o vänster kan ebba ut snart o  istället fokusera på hur bra det faktiskt går för laget i år!

I övrigt så är jag sååå inne i hur jag skulle vilja om vårt hem. Eller inte fixa om men styla till ;-)
jag har en bra plan för det men jag avvaktar ett tag. Gardiner till köket är iaf köpta. Så nu ska farsan få sy de, men det blir nog till veckan skulle jag tro. (åker på kurs imorrn o sen till min bror)
Tindra åker med mor o far till umeå i helgen.. så jag o troysan ska hänga själva.. Han tar förresten mer o mer steg själv. I eftermiddag gick han själv flera ggr, men nja han är ännu en liten fegis ;-)

Jag har bara lite svårt få tid för att sitta på alla dessa inredningssiter som finns. Tack Anna förresten för att du kom förbi o lunchade igår. Trevligt! Blev bara ännu mer sugen på att fixa då ,-) Blir kul se ert kök live sen!

Tindra kom precis hem från Tilda och sitter nu och funderar. Frågade nyss:
Mamma tycker du jag ska bjuda Nellie på mitt kalas"
ha ha ha... min gounge... Nellie är nämligen 16år o antagligen inte allt för intresserad av att komma på Tindras kalas

Hängt på babysång idag. Det finns en mamma där som har en riktig sladdis. Hon har nämligen 2 stora barn en på typ 15 o en 19. Det häftiga med detta är att man verkligen ser att hon njuter till fullo av denna lilla goa unge på ett sånt underbart och avslappnat sätt.  Alltså det är klart vi njuter av varje barn vi får, men småbarnsåren är tuffa och när man är mitt uppe i de med syskon med säg 2-4års mellanrum så hinner man inte alltid med att insupa varje underbart ögonblick med de småliven.. Alltså man tycker självfallet lika mycket om sina barn, men jag erkänner jag tror hon njuter mer än mig av att vara mammaledig! Man blir glad bara av att se henne! Det är en häftig känsla. Hon strålar! (Det är nog just den här avlappnade känslan som skiljer sig lite oxå från en nybliven förälder.. då strålarm an oxå men man tar kanske inte allt i babylivet på samma avslappnade sätt, en liten hostning el så, kan vara så traumatiskt..)

Nu dags för min och tindras rutin: Halv 8 hos mig och kvällsfika.

see u







Kommentarer
Postat av: Susanne

Så skönt att det löser sig! Blir så glad!

Och du..grattis i förskott :) Visst är det imorgon du fyller 30????

Kram!

2010-10-19 @ 21:45:18
Postat av: Anonym

tack.. mm det är skönt!! :-)



Tackar.. eller vad fan ännu äldre nej tack nu räcker det ha ha... ;-)

kraaaaam

2010-10-19 @ 21:46:58
Postat av: Cammi

Skrev med Johan på skype tidigare och han verkade mycket gladare nu, så himla skönt! Hoppas det löste sig på ett bra sätt också!



Men du, vad sägs om en liten IKEA tripp på söndag? Stefan börjar jobba kl 18 så jag måste vara hemma till 17...och han kan ju faktiskt vara hemma med alla våra barn så kan vi hjälpas åt med Troysan! :-)



Jaja, vi lär ju höras i morgon för då är det ingen vanlig dag :-)



Puss

2010-10-19 @ 23:17:51
Postat av: Anonym

ja det är riktigt skönt faktist!!



Ja jag åker gärna på ikea på söndag, wiihho :-)

ja bara troysan sköter sig då ;-) annars kanske han kan hänga i kalix i nån timme medan vi göra happos, de vill de säkert mer än gärna :-)



kram

2010-10-20 @ 07:21:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback