sentimental..

Känner mig smått sentimental idag!
Jag antar det är för att det är första gången jag ska lämna bort lillis lite längre. Min lillfis liksom hur ska han klara sig utan mamma. Stortjejen vet jag tar för sig så det är inga problem, men våra små myskvällar i soffan kommer jag oxå sakna! Men det är jag oxå säker på att hon får.  Men de får allt lova mig ingen gotta varje dag! De mår inte kroppen bra av, det borde både mor o farförldrarna veta så kloka som de är ;-)

Nej fy, nu gråter jag nästan när jag kikar på min lillskrutt som sitter här o äter sin frukost o skrattar åt mig.. mammas hjärta..

Men jag kom precis på en annan sak. Det är verkligen inte underligt Johan saknar oss som f-n. När han får se sina kottar igen har det gått en hel månad. EN MÅNAD fattar ni det är länge. Jag hade aldrig pallat (elller joo måste man så går det ju, men nej jag hade varit rejält nere..) och innan det såg han de ju bara 9 dagar, för att innan det oxå varit från de i 3veckor.. Så inte fan är det konstigt han saknar sina hjärtegryn...

Nu kommer iaf jag snart och friden i Sankt petersburg är slut :-)
Jag erkänner oxå att även om jag nu våndas över lämna mina kidz  så ser jaq framemot det. . Jag ser framemot lite ensamtid. Det är oxå välbehövligt ibland! Jag längtar efter att få ta mig en liten sovmorgon varje dag. Elller ja iaf få ta morgonen som den kommer. Bara njuta i lugn och ro!

Bokade iaf igår så vi kommer alla åka över den 11e så idag har jag en del att stå i. Jag vill hinna städa lite, fixa lite i kyl o sånt. Packa och förbereda så mkt som möjligt inför resan då så vi bara kan njuta de dagar vi är hemma (eller det är klart lite pack o fix blir det ju alltid...)

Idag fick man iaf kliva upp ännu tidigare än vanlgit kändes det som. Klockan 6 vakande huset. jippie....
Jaja dags ta tg i nyttosysslorna och vara duktig ett tag.


Klart pappa saknar de här goungarna!!



men men nu får han iaf snart träffa/stå upp med denna charmanta dam:


Kommentarer
Postat av: Anonym

Russia here we come!!!!:D

Kommer bli Så bra det här ska vi se, så packa gummistövlar o varma kläder så ses vi på Arlanda imorgon !! Stora kramar

Postat av: Anonym

ohhh yes we do :-)

Jorå det kommer bli grymt!!

hmmm gummistövlar ägar jag inga, men får väl köpa mig ett par ryska de luxe... Jeps det gör vi!

kör försiktigt och stressa lagom!

kram kram

2010-10-31 @ 10:30:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback