Det slår aldrig fel

Jag blir så less och ledsen, det slår ALDRIG fel! Det ska alltid vara nått!
Nu är min lillprins sjuk! Hoppas övriga klarar sig och att det är snabbt övergående...
Det tar liksom bort lite av det roliga med att vara här.. Vill hem till skrutten ,men iofs så är han ju antagligen frisk innan jag hinner komma ändå.
Ja ja jag vet familjen fixar det där, inte det minsta orolig för det, men ändå liksom känns det ju jävligt blä!

Jag sitter iaf här i ett grått St pete.. (man glömmer HUR grått det är här just nu...blött o slaskigt..) med ryska papper och uppgift till knäna, Det är fan svårt, eller det svåra är när man ska skriva tar den sån TIIID, Eftersom man först ska leta rätt på vilken bokstav det kan tänkas vara sen ska man, hitta den på deras tangentbord... exempel:

Лобрый Дерь  (uttalas: dobryj den´) Betyder: God dag!

Dessutom är deras grammatik helt galen, den fattar jag noll av, hoppas vi fått mail från sista seminarit nu, annars blir en del av uppgiften galet svår att göra...
Ja ja jag kämpar på. Det är iaf bra. Här finns inte direkt så mkt annat som lockar.. SÅ nu kan jag vara flitig..
Om inte annat för att skingra tankarna på hemma!
Ja ja helgen ska försöka njuta iaf! Det är vi faktiskt värda! (fast det är såååå trist lillis är sjuk!! Har iaf kommit på att mina 48 timmar redan gått, thank god!)

J sa igår en sak som visar på den otroligt starka sammanhållningen som är här i russia: Han sa, ja jag tror det är några som fått sparken nu, det var typ några platser som var tomma, han sa numrena och sen visste jag vem den ena var.. han verkde själv inteh a helt koll på vilka de egentlgien är... Galet! Det är inte som hemma direkt.. Det är inte som att man bara hmmm få se nu här nr 10's plats är tom sen igår, vem fan är nu det då ??? ...

Vår lilla middag på tumanhand igår slutade med att vi ended up med hela svensktrion här ha ha... De dök nämligen upp som gubben i lådan precis när vinet entrat bordet..Så kan det gå, men det var trevligt det med!

Jaja ska väl vara flitig nu och sen ikväll kika på sista matchen innan uppehållet, hoppas på vinst!


Kommentarer
Postat av: Vi här hemma

T1 och T2 har det bra, koppla av ni två och njut.

2011-02-03 @ 22:00:45
Postat av: Cicci

Förstår du blir ledsen när lillkillen är sjuk, hoppas det går över snabbt så du kan slappna av. Men jag tror nog ändå att dina två goungar har det bra hemma i Luleå.



Ryska verkar vara sjukt svårt. Duktigt av dig att plugga det.



Hoppas ni får det alldeles underbart i Dubai, men såklart ni får det. Dubai liksom :)



Kramkramkram

2011-02-04 @ 12:46:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback