...

Som vanligt ropar jag hej lite för tidigt...

Igår kväll kände jag åter hur febern smög sig på mig kropp, huttrade och frös om varannat... Så det fick bli lite medecin som kvällsmål. Skönt slippa frysa, men gud så segt när man har feber och så tar man medicin för att få ner skiten, kul att vakna alldeles sjöblöt i svett och typ frysa av det...
ja ja febern är åter ur min kropp, ingen feber nu på morgonen heller, bara lite förkyld..
Idag är det iaf dags för första slutspelsmatchen. Som Tindra längtat, hon packade väskan redan igår och började genast packa om den på morgonen ;-)

Själv brottas jag en del med tankarna på om/när vi ska åka hem. Nu på fredag var länge det hetaste alternativet, men nu hade jag kommit på att kanske ons till veckan blir bra ändå.. men typiskt så fanns det redan nu bara dyra biljetter kvar... billigare på fre, konstigt??
ja eller så får vi se hur det går de kanske vinner efter 5-6 matcher oxå... (för säsongen tar då inte slut redan...) då stannar vi väl så länge som tänkt från början... ja eller på fredag, ändå segt sitta här hela helgen för att få några få timmar tillsammans...
Jag får helt enkelt fortsätta fundera under dagen ha ha...
Måste bara få klarhet i att de iaf får sova hemma efter matchen imorgon och samma när de kommer hem på söndag natt?? Annars är det ju verkligen ingen ide att häcka här!!

På sitt sätt är ryssland alldeles utmärkt för mig och till viss del barnen också. Det är liksom vårt lilla andningshål. Stället där jag faktiskt tvingas ta det lugnt. Jag har på inget sätt samma möjligheter att ruscha iväg 1000 ggr om på mina ägventyr eller alltid så viktiga ärenden.. Så dessa små dagar/veckor är som små lufthålsoaser i tillvaron :-) Om än det i längden inte passar mig, vet jag ju eftersom jag snabbt klättrar på väggarna och blir rastlös som aldrig förr.. (Spec när tiden tillsammans är obefintlig..) Det är på sitt sätt skönt jag gör bort att vara sjuk när jag är här.. så kan jag fortsätta vara flitig med träningen när vi kommer hem! (annars erkänner jag kan jag bli lite smågrinig över det med... spec när det fortsatt är apkallt här ute)

ja nu ska jag nog gå och hejda min dotter lite hon verkar vara på G att packa ner hela rummet ...haha
Hon är iaf mäkta stolt över sin nya SKA halsduk med pappas nummer den och "pom pom" 'sen kommer nog användas flitigt...  Matchen var förövrigt tidig (kl 17.00) Skönt!

see u
puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback