Räntor hit och räntor dit...

Jösses man kan inte ens öppna upp internet utan att få det kastat i ansiktet om ränteläget etc...
Jag blir lätt stressad och fundersam då jag inte är särskilt bra på sånt här..

Men efter ett slags resonerande och samtal med min far och en annan mkt klok man (Tack el capitano!!) så kändes det ändå som jag (såklart vi) kommit fram till den bästa lösningen.. Det är ju jävligt svårt veta som verkligen är bäst och det lönar sig bäst... Men jag följde magkänslan lite och i vårt fall så blev den här uppdelningen optimal. Jag vetä ven varför. Nu kan jag andas ut tag oxå. Det är skönt. Jag har ju liksom (än så länge) ingen man som har koll på sånt här.. Bara den saken gör mig lite mera lätt stressad .. att det liksom ligger på mina axlar.. Så nu pustar jag ut ett tag..

Johan förargade J för ett tag sen när ham mkt klantigt skojade om sin syn på dammtorkning ha ha.. Darling. Det finns inget kvinnorgöra och mansgöra, punkt slut! Däremot kan det ju finnas saker som vi av olika skäl väljer att göra av intresse... Tex så finner jag inget som helst nöje i att tvätta/städa bilen, etc utan nja då tar jag hellre tvätten.. iaf tvättar den.. erkänner där litar jag inte fullt ut på min man.. SPec INTE när det kommer till kläder som tex bara får tvättas på 30 grader ha ha...
MEN det jag egentligen ville komma fram till är att jag absolut inte heller ser ett kvinno och mansgöra däremot tycker jag det är av vikt utan att tyngden delas lite mer lika.. Jag hade tex gärna sett att min man intresserade sig, förstod sig bättre på såna här saker som räntor...så jag sluppit dras med den oron... Men men så blir det väl med lammkött det kommer bara han växer till ig till en riktig Bagge ha ha ...

Sen erkänner jag lite hamnar man nog ofrivilligt i sin egen "kvinnofälla"Så nu ska jag kämpa emot som fan :-) Nu är jag sååå van rå om mitt eget hem. Jag har mina tydliga vanliga rutiner över hur allt fungerar som optimalast. Vi får det att fungera bra. Jag har redan insett att våren kommer bli underbar men inte helt bekymmersfri ;-):  Jag ska baske mig stå där, bita mig i läppen, kanske ibland så hårt att fragdan nästan rinner över.. och se på när Johan på nytt återinträder i hemmet och gör sitt bästa för att komma in i "våra rutiner" igen... Det får helt enkelt bli "fel" eller inte fel, men kanske inte på det mest optimala sättet.. som vi inarbetat så fint.. Men likförbanne mig så ska jag tacksamt vara glad han finns där vid min sida och inte stå där med pekpinnen. som tyvärr allt för många kvinnor gör (även jag..) när karln inte löser problemen på samma sätt som en själv...Så att vi efter några veckor igen.. verkligen fått in "VÅRA rutiner", inte bara mina...

Men men med det sagt så är jag förbannat less på denna kyla, -30 f*cking grader varje dag, det är obarmhärtigt och inte hälsosamt!
Det är nästan så att jag blir sur när rara Jessicasnart igen får pysa till Dubai... Hur orättvist är inte livet då liksom!! Äh vad fan kanske man kan åka dit en vecka när säsongen är slut, varför har jag inte tänkt på det ;-)

Nej det är bara face it.. mina resor går för närvarande mellan luleå och st pete.. inte mer spännande än så.. Men i April smäller det åhhh vad jag längtar puss!

Kommentarer
Postat av: Cicci

Ja visst hamnar man nog i det där "kvinnogörat" mycket pga sig själv. Man tar liksom på sig ansvaret för alla hemmasysslor.



Har sett så kallt ni har det där uppe, fy tusan. Tycker vi har kallt och här är det väl mellan 5-15 minusgrader nästan varje dag.



Räntor och allt vad det heter känns som en djungel också, tur att man har människor runt omkring sig som förstår bättre :)



Saknar er.

kram

2011-02-17 @ 18:40:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback