stress sen luuugn

Morgonen påbörjades av det stressigare slaget... Flyget gick 06.00. Jag hade inte checkat in via sms el nät för jag ville höra om 9.30 planet gick om jag hann med det...
hmm i beräkningen hade jag dock inte att jag typ skulle vara nära missa det första planet...

Pust, 16 minuter innan planet skulle avgå stod jag framme vid disken o bad snällt få åka med. Först fick de ringa för att få med väskan o sen sa de: nej gaten är redan stängd. Mannen i disken var dock snäll o ringde även dit upp o jag fick följa med!!(hade ju ingen brådska sen, men trot eller ej, dessa små timmar på arlanda känns faktiskt denna gång rätt avkopplande! så jag är så glad jag fick följa med!)

För jisses att hänga på flygplatsen utan sina små älskade vilddjur är ju rena barnleken. Jag njuter!! Tog en lååång kaffe, läste lite ryska och kikade på folk.
Jag tyckte det var mkt trevligt. Dels fick jag längtan till sommaren ännu mer, eller kanske bo nånstanns där klackar är mer användbart.. För det går inte att förneka, klackar gör susen på kvinnokroppen oh la la la...
Fast iofs det kan vara lika fint en sommardag med sneakers, linne o boyfriend jeans... men iaf.. mera kalckar till folket!
Sen satt jag bakom ett grabb gäng som skulle till vegas.. Kan inte låta bli att dra lite på smilbanden, samtidigt som jag blir lite småäcklad.. man kan liksom riktigt känna den där machojargongen... vad är det med killar i grupp liksom.. Det är fanimej skillnad på "grabbresa" och tjejresa.. Jo jag tror det... (Nej man kan inte dra alla över en kam men överlag!sen beror det kanske lite på resmål och sånt oxå..)Alltså hade vi suttit där på väg till NY så hade det INTE skrävlats om "what happens i NY stays in NY".. För det första är nog älskade J inte det minsta  intresserad av att höra om våra shoppingbravader och  drinkar... (ärligt talat är jag rätt glad denna resa blev utan han, ska man shoppa lös så ska man f-n inte ha med sig nån karl ha ha...han trivs bättre hemma, det tycker han själv oxå :-)  )

Vad jag mer upptäckte var att jag verkligen inte gillar brats looken, fy fabian för det där slimiga håret som är så väldresserat och typ rakklippt i nacken under allt slime.. nej du.. hugaligen... Tack gode gud att hjärtat inte har den stilen.. :-) Men ändå tack för olikheten, jisses vad tråkigt om alla såg lika ut!! 

Ja jag är iaf glad att mannen i passkontrollen "lurade mig" att det inte fanns något när här inne vid min gate.. För då drog jag ett varv till i affärerna och som på beställning låg den där min nya fina bikini.. MM i love it och ja den gjorde min dag.

Känner mig lite som ett barn på julafton, mmm snart får jag kramas med min darling!!
Men attans dålig planering lägga dubai under schlager helgen hemma... hur tänkte ryssarna där ;-)

kram på er allihopa!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback