Tiden i paradiset är räknad :-(


Tyvärr är tiden i paradiset slut nu.. men iofs så är det inte över för sista gången kan jag nog säga. Till Dubai åker jag gärna fler gånger!

Nu får vi se hur grabbarna tränar när vi kommer hem, risken finns att de blir galen hårdträning då tränarna i princip blev överkörda av spelarna här att de inte gick med på två träningar... så vi får se.. OM det tränar som tokar kanske jag ändrar min resplan, vi får se...

Få se nu vad har vi gjort sista tiden.
Åkte ut i öken så grabbarna fick leka av sig på dun buggys, man kan lugnt säga de trivdes. En annan som är så satans åkrädd i vanliga fall, kanske inte njöt fullt ut lika mycket. Men jag ser det som en skola för framtiden. Nu ska jag då fan inte skrika lika mycket i bilen framöver :-)
Dock fick man sand överallt efter detta äventyr, men ändå häftigt åka ut så där i öknen ,helt plötsligt möta på ett gäng kameler.. så ett tips för leksugna personer att pröva på..






Sen har jag faktiskt varit duktig och tränat 3 mornar i rad nu.. skippade dock idag.. skönt som fan..
Fick veta igår att Tiger W var på gymmet samtidgt som grabbarna ,hur stort är inte det. Jag har spytt galla över karln x antal gånger då jag tycker hand beteende är avskyvärt äckligt! Men hans sportsliga kärriärr och storhet kan man ändså inte ta ifrån honom!

I förrgår åkte jag och gubbz på Dubai mall igen... Johan shoppas som en galning, köpte typ en helt ny vår/sommargarderob, en annan köpte inte så mkt, spar mig till april istället :-)

Observera: detta var inköpen innan mallet igår, då johan shoppade ännu mer... Men jag förstår honom, det var galen sale på affärer som han tycker om, så bra jobbat darling! Första dagen gick vi i mallet över 6 timmar och johan var den som var mest happy, så nu vet jag han kan shopa bara han vill :-)

Lite energiintag med världens högsta skyskrapa i bakgrunden:


Vi har hunnit äta middag på en Italiensk restaurang med hela gänget. Trevligt. Har sagt det förr men St pete vore såååå mkt gråare utan dessa människor runt sig. Underbara rara!

Igår kväll skulle de testa på restaurangen på de där superfina hotellet... Men vi hoppade faktikst. Jag tror det hade varit en mäktig upplevelse och god mat, härligt sällskap. Men Johan var mera shoppingsugen och vi kände lite att vi både behövde och ville roffa åt oss lite mer av sista egentiden på semstern... Det var ju lite för den varan jag åkte utan barnen oxå... Så nu har vi boostat upp den energin igen!

Men först blev det en heldag vid poolen slutligen stranden:




För att sen ladda upp innan shoppingkvällen med lite obligatoriskt balkonghäng:


Roddar upp lite skön musik:


Efter en resa är det alltid ett mission impossible... Packa. det kommer bara inte gå, såå hmm jag tror jag tar det efter frukosten, orkar inte börjar bråka med väskan nu...

Nu blir det ryska för hela slanten istället..kul?!  Eller så inte.. Nästa uppgift ska vara inne på söndag, så det är bara fortsätta slita på!!

Världens största varmaste gosigaste kramar vill jag ge till mina barn!!!! Mamma saknar och längtar massor efter nu!! Men snart kommer mamsen igen då ska vi busa, mysa och äta korv och makaroner så det sprutar ur öronen på mig!
Älskar er mest av allt!!
Tack till min underbara familj och mina svärpäron för all hjälp! we love u!


Kommentarer
Postat av: Cammi

Ni ser verkligen ut att ha haft det alldeles underbart!! Nu hoppas vi på en nr 3 när ni tagit igen allt ni missat de senaste månaderna ;-)

2011-02-09 @ 09:32:37
Postat av: mormor och morfar

Hej!har sagt åt tindra att det syns att hon snart blir sex år hon är så duktig inget nämnvärt bråk om något hjälper istället tilll med troy.

Troy har kommpå att han blir lämmmnad på förskolan gråter direkt man kommmer in vill upp i famn direkt,men slutar innan jag gått.tindra ska på kalas på söndag ser fram emot det Ha det bra

2011-02-09 @ 12:58:56
Postat av: Anonym

C: sakta i backarna nu :-) Tanken kommer över mig då och då, men nja det blir nog en sladdis i sånt fall.. ha ha



Bästaste päronen: mmm Duktiga Tindriz! Jo jag vet han började med dt innan jag åkte, blir som ledsen bara fröken närmar sig, han vet.. Men som ni säger så går det över innan man ens gått och sen verkar han tgrivas som fisken i vattnet.. Men att lämna sitt barn gråtande på förskolan det vänjer man sig aldrig vid :-( jag skyndar mig alltid därifrån..

Ja deet kan jag tänka mig, kul för henne! Saknar de såååå mkt nu, Johan ännu mer!!! Krama de hårt från oss ! Tack igen! kraaaaam

2011-02-10 @ 08:09:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback