välkommen hem..

Yeah right, hemstaden välkomnade mig ine med sitt finaste sätt. Nejdå 32 minus grader och febrig tös mötte mig på flygplatsen.. Men vad gör väl det egentligen.. De var så underbart söta mina ungar! Troy blev så glad och sträckte fort ut händerna och sen var det bara mammas pojke resten av kvällen, han var min lilla svans, ville liksom inte släppa mig ur sikte, ifall jag skulle få för mig åka igen kanske.. Sötaste underbaraste älsklingen!!

Dagens planer blev alltså inget som tänkt, istället äter vi glass i soffan o ser på film, jag dricker svenskt kaffe, underbart!! Har uppe skolsidan ,men mycket till gjort blir det inte.. Seminarium imorgon kommer känna mig hyffsat lost ha ha...

Ville även träna idag, men får väl som om det blir att göra lite övningar hemma istället vi får.. Jag ser iaf mot våren då svarta faran säljs och vi får lite plats i garaget igen. Då ska ett litet "hemmagym" installeras med lite spegler, ett löpband eller crosstrainer, mera vikter, boll , stång ev bänk. Skönt! Om än jag ändå kommer köra gym och gruppträning. För som ni vet så äträningen även mitt lilla andningshål i vardagen. Må gott boostning som fan. Det är nog bara då och när jag sover som jag riktigt kan slappna av... Mmm jag vet borde lära mig bli bättre på det!
Ska nog ta mig i kragen och kirra mig själv lite massage åtminstone en gång i månaden!
Sen ska jag nog stryka mig i ansiktet.. ha ha.. Ja nån slags behandling som ska ta bort/förminska acne ärr.. Så detta ska prövas då jag är lite orolig att min känsliga hud inte pallar syrabehandligen...

Solen skiner det är trevligt.. men oj vad damm jag har här och var och hmm fönster och speglar behöver putsas.. Egentligen skulle rutan göra sitt första besök här idag men det sköts upp till på onsdag. JAg ser sååå mkt framemot detta!!

En helt annan sak som verkade lite kul vara billiga biljetter med flyg till götet, blev genast sugen att boka.. men måste kolla med Johan först... Skulle vilja göra vår lilla rundtur, linkan, götet, karlstad västerås.. men vi får se..
Eller nu smider jag andra planer måste bara höra med inblandade först.. ha ha...

ja ja nu ska jag ta en påtår kaffe..
kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback