...

Imorgon är det dags... första seminariet... jisses hur ska det gå?? Jag fattar mer så länge de pratas eller liksom skrivs som det låter, men när de skriver med alla sina bokstäver är jag sååå lost.. Kom på mig själv med att kunna några tidigare idag, men nja nu är det så många olika att det liksom blir för mkt...
Ja ja jag kommer då "satsa på" att få in den muntliga delen och även skriva upp det som det låter.. för som det stavas jisses det känns svåååååårt...

jag har ju alltid varit lite av en sucker för språk så jag erkänner bara man kommer lite mer in i det å blir det nog ganska kul, språk är alltid språk.. varför inte svänga sig lite med ryska .. men läser det mest för min egen skull. För att det känns både kul och så klart  på ett sätt bra när man faktiskt kan få lite nytta av det..(Till hösten vill jag dock läsa en VUB! längtar!!)

Läste även en intressant text om vad ryssar tycker om utlänningar. Den belös ämnnet ur flera aspekter och jag måste säga den gav mig lite mera "förståelse" för deras ibland märkliga beteende mot utlänningar..

Folk frågar ofta. Hur är ryssland, hur är det i ryssland?
Jag har sällan nått bra svar tycker jag. Ryssland är liskom inte som sverige. Det går inte att besvara frågan på ett snabbt och enkelt sätt... eller jo: Ryssland är ryssland helt enkelt :-) Det måste nästan upplevas lite för att förstås...(jag har eg upplevt det för lite, men ändock en del nu..) annars har  många en för neg bild.. men man kan liksom inte säga det är bätte än vad man tror heller, för då får folk kanske en lite för bright bild.. Vissa dar kräks jag på ryssland, ryssar och allt som hör till medan jag andra dar känner men vad fan det här är la inte så farligt..Det är stora klyftor, mycket trafik och väldigt grått på vntern iaf...Ja ja ryssland är ryssland helt enkelt :-)

men återigen, blä för idiot självmordsbombare och terrorister!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback