Längtar hem..

Det slår aldrig fel!!
När det liksom när mar sig hemfärd då bara skirker kroppen, hjärnan ja hela jag efter att få åka hem...
Även om det inombors oxå känns lite tungt börja om med allt själv igen.. Men det är bara gilla läget, jag vet ju det rullar på fint när man väl kommit hem.. man har fått in rutinen på det där..
Såklart kommer jag sakna närheten och att bara vara en familj oxå, men Januari är en galen match månad här. Dels ska de snart iväg på den där resan som är typ 6 tidzoner bort, 11 timmar eller vad det var....

Men men nu ska det bli gött komma hem!
Jag känner extra så nu för jag blir så rastlös. Idag är de helgdag här. De firar ju jul nu, så allt är för modligen stängt...Funderar på om jag o kidsen ska göra Galleria innan matchen imorrn, bara det är öppet.. och hmm undra om det orkar det innan matchen?!?

Jorå, min shoppingtarm suger, efter att göra några reakap i rean ha ha.. :-)men det är väl bara massa skräp kvar vid det här laget...Ja ja stan hemma ska då få sig en omgång när jag kommer hem.. tyvärr brukar den vinna ronden och jag hittar inte så mkt, spec inte de gånger jag verklgien vill... Fast nu är man som sugen mera på vårkläder... Jooo jag vet det är länge kvar dit men ändå :-)

Ska bli oerhört spännnade skola in lillis på dagis. När vi var och hälsade på gick det då finfint. Då blev han visserligen toksur när vi skulle gå hem... Jag fasar dock redan för att tvingas gå när han gråter, fy det skär i mammahjärtat, nästan än mer med tvåan. Konstig för man ju vet redan hur det är och mest troligen kommer bli, kanske just därför.. eller så är det bara för att han är en riktig bortklemad sista bebis.. Jag vet inte :-)

Nu rusar iaf huvudet på för att få köpe en byra och stol etc till hallen, även basturummet vill jag få göra iordning..
Uterummet vet jag oxå hur vi ska ordning på (med enkla medel..) Bort med den gröna fotbollsgräsmattan, byta till en grå, ta bort de gräsliga gröna panelgardinerna, byta till antingen diskret svart/vit randiga eller likanande.. samt hänga upp sliver ljuskandelaber med vita ljus eller svarta(ev den från ikea..., sett en ruskigt fin på pentik oxå, men det vara bara för värmeljus känns maffigare med riktiga ljus, om än estetiken i själva utförande av lamphållaren var mera tilltalande i pentiks..)

Det är som bara segt med huset med när man flänger o far, tiden går så galet fort och man hinner som inte riktigt göra något.. Det vet nog en del av er jag upplever som jobbigt. Ni känner ju mig: jag vill helst få ordning igår.. Hallen måste iaf.. går ju inte ha tusen ungars kläder liggande på pallarna bara...

Längtar även till våren då vi ska få kirra iordning gäststugan, där ska det bara målas och sätta en ny fondvägg.. De är som är nu är rätt slita och fondväggen är liksom på fel vägg oxå... Det ska bli mysigt få fixa iordning lite mysigare där..
Johan har ju andra funderignar till våren, vi får se, men det vore oxå riktigt nice.. Det är mer en fråga vi får se lite när vi bättre vet hur allt ligger till...

Nej nu ska jag sluta skriva detta inlägg stressar mig bara än mer inombors :-)

kram på er gobitar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback