rullar rullar rullar på...

Liver rullar på, något annat kan jag då inte säga...

sorry jag för4summat er, sorry darling för att de utlovade korten uteblivit, men du harj u sett vilddjuren live iaf :-)

Idag fick jag hämta en lillis tidigare från dagis pga feber.. får väl se hur det utveckar sig. Rätt typiskt att det är första semianriet imorgon... det slår liksom aldrig fel.. tur sm var är mamsen ledig då så de6t löser isg nog ändå..
Ryskan är verkligen grekiska :-) kan inte förstå varför de ska ha så k4rångligt alfabvet, dumheter ;-)
nåja konstitt folk, k0ntiga bokstäver så på ett sätt går det ju ihop ändå :-)
Det blir iaf inte så mkt pluggat som tänkt. Ni vet närm an är sjuk är man lite mera famning än vanligt.. ja ja... nog vette det löser sig ändå..
Känns ändå lite småkul att se, det lilla jag suttit att "grekiskan" börjar få ltie mera sammanhang, man kan fan tyda en del ord om man tänker till. men jisses det är många weirda tecken alltså...o bokstäverna man känner igen nej då, det är liksom ine alls de man tror.. ungefär som P=r,

Har även kommit igång med min träning lite, förra veckan kördej g bodycombat, fan v ad kul det var. Men när intrukören helt plötsligt ropade: "Nu drar vi till ryssland".. Ås var det som att min kropp frös till is o hela jag ropade NEEEJUJJ.... Vad fan inte nu, nu är jag ju hemma o myser :-)
Ded var kalinka låt o där av ordvgalet, lite kul var det allt...

Hoppas de ringer upp från städfi8rman snart, japp från med mars tänkte jag då ha nån lite rut här fvarann vecka, Det är helt kalrt värt det!! spec för en sån som jag som vare isgä r bra på att städa eller tycker om det... Längtar!!

ja ja... dags kirra vidare hemma... det tar li8ksom aldrig slut, it starts over and over again...

Saknar hjärtat!! men han saknar nog ossw än mer, jag hinner liksom inte med att sakna på samma sätt... Det är det tråkgia att käna att man inte hinner med sig själv ordentligt men som nåmn skrev: 28 dagar till slutspel,.. så vad sjutton snart är det min tur, to rise and shine :-)

puss på er alla!!

Kommentarer
Postat av: Annicka

Hej gumman!

Bra val m Rut vi måste ju prioritera, iaf vilket bolag blir det? Vi är väl hyfsat nöjd m vårt val el det blev ju så iom j: s förra jobb. Vi är rätt nöjda men hade varit kyl at höra hur det funkar m andra företag. Kommer hem på ons, vi kan väl höras om lunch el nåt annat skoj. Kram!

2011-01-24 @ 18:21:58
Postat av: Anonym

Hej raring!!



JA vi får s inte helt bestämt än vi får se... ja just ja..

ja det vore trevligt om man vågr visa sig md dig nu...du vet vad jag sagt om det här peparkakeriet ;-)

men lunch vore trevligt, eller annat bus, hör avdig när du är hemm kram

2011-01-24 @ 20:47:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback