tidsvinst och utebliven skilsmässa

Vissa dagar är det nog faktiskt bra att man inte har sin man hemma. Iaf om man som jag gift sig med en man som har tummen mitt i handen. JAaa då han har en rad andra fina kvaliteer! världens bästa liksom..
MEEEENNN en dag som denna är jag nästan glad över vårt just nu "distansförhållande", att han idag var så nära japan/kina han kommer komma när han är i ryssland--
JAAA annars hade min kväll absolut inte förflytit på lika bra som den gjorde idag.
Idag har nämligen min mor o far varit hit och hjälpt till skruva ihop en hallbyrå, hänga upp spegel o hatthylla etc.. Det gick hur smidigt om helst. Tog dock ett tag. Såååå hade Johan varit hemma, hade vi dels hållit på än, möblen hade antagligen varit trasig, spegeln hängt snett, om det velat sig riktigt illa, väggen trasig.. hatthyllan i fel höjd... Vi hade garanterat bråkar X antal ggr.. Det är liksom något i det här med att skruva ihop möbler tillsammans som INTE går.. Det blir liksom fel, och så kommer den kalssiska "men du måste ju för f-n läsa beskrivbingen" etc etc...
Nej så nära skilsmässa som vid ihopsskruvning av möbler så nära kommer vi nog aldrig ens snuddande nära annars...ha ha :-)

Sååå jag är såå sjukt imponerad av frolk som klarar av att renovera sitt hus själva. Dessutom under en längre tid. Jag hade ALDRIG pallat! Dels är jag  för "plockig" i mig själv. Skulle få nippran bara av allt bråte o skit.. Jag ryser typ av tanken.. Vill ev göra om lilla badrummet o sätta in ett badkar, eftersom vi tycker såå mkt om att bada, men även där får jag rysningar av tanken på att ha massa folk springandes här, dra in skit och stöka ner ha ha...

Gumman pep iväg med mormor och morfar skulle sova där. Jag tänkte först ta upp flitens lampa och plugga men si det orkar jag inte. Sen slog tanken att kanske man skulle kasta i den där hårfärgen nu ändå.. men nej Har lite ont i huvudet och ska bara slappa slå igen mina blå snart...

Var på pump idag, jisses vad det är skönt att ha kommit igång med träningen igen, feel good utan desslike!!
Tiden springer dock fram och jag hinner liksom inte med massa saker jag hade velat hinna.. hmm får se hu jag styr upp det... tiden börjar vara knapp innan onsdag nu...
På tisdag ska iaf lite rutfolk få komma hem o syna vårt hem, åhh det ska bli ruskigt skönt få ltie hjälp med det! För om än jag är plockig av mig så är jag ju inte ett städfreak... så RUT help me :-)


nej nu in i drömmarnas värld, kanske får göra som hjärtat skrev mötas i drömmarna.. För såklart saknar jag han massor!! <3!

Kommentarer
Postat av: Cammi

Jenny du behöver inte en RUT för ni har varken stökigt eller skitigt i erat hus! :-)



Kan faktiskt tänka mig dig och Johan skruva i hop möbler tillsammans :-) Jag älskar att skruva i hop möbler men Stefan fattar inte ens beskrivningarna...och ja han fattar inte hur man ska tänka när man renoverar heller men med min hjärna och hans muskler(ja de är större än mina i alla fall;-)) så har det funkat...så länge han håller tyst och gör som jag har sagt ;-) Du måste ju komma ut till byn nu någon dag för nu är renoveringskaoset borta för en stund :-)

2011-01-27 @ 22:44:49
Postat av: Anonym

ha ha.. du är snäll du! Joo jag behöver en RUT för att slippa den "inre stressen" ;-)



ja fy fan vi är inte ett bra team, men det är lite som med er.. Johan fattar inte ett skit av de där beskrivningarna och till slut blir jag ås less öfr jag tycker ritningarna är så enkla ,sen är jag på tok för dålig att skruvao så, men jag blir så trött att se på hur han vänder o drider saker fel, är jag arbetsledare every second så går det oftast bra.. men tittar jag bort ett slag så skier sig allt.. o då blir det stora släggan fram ,för tålamod för sånt där "raaaackel" som han så vackert kallar det finns inte.. ha ha... ja ja man är ju inte mkt till hjälp själv så.. nej du "bra han var borta idag"



Jaaa kommer gärna vette sjutton när jag ska hinna riktigt bara, åker ju på onsdag morgon och lördag fyller mormor år så då är det kalas, öndag lite skridskor här tror jag, hmm tisdag har jag seminarium sen kommer RUT på besök o kikar in läget.. ev sön em eller måndag.. msåte se plugeriet o ev fix inför resan bara :-)



Annars veckan vi är hemma ,innan vi alla åker igen..Kom förresten med oss då!!! åk samtidigt!!!! åker 21a :-) boka boka boka boka :-)

2011-01-27 @ 23:23:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback