dags igen..

Japp nu är det både dags börja blogga igen och dags bli hockeyänka igen!
Därför jag drar ner några rader igen... Min underbara älskade man som (tyvärr) får lämna landet ett tag vill nämligen kunna läsa lite om mina(våra) bravader här hemma. Självfallet ska han få göra det :-)
Sommaren har rasslat till, barca, turkland, bröllop, häng i stugan, bubbelbad... Men mest är det sommaren som gick sååååå fort... Jag vet den är inte slut än, men sommaren tillsammans och allt vi ville göra tillsammans :-(
Främst är det surt att vi inte hunnit söderut i landet, jag ville hälsa på pinglorna i västerås, karlstad, linkan mm mm... men jag kanske hinner ner själv en sväng.. allt beror som vanligt på hur allt blir. Fråga mig INTE, för jag vet lika lite som ni!
Vet inte om jag vill vara vaken hela natten och bara kramas eller somna fort så det där avskedet blir gjort. I hate goodbyes. Har haft en klump i magen hela veckan. Idag mötte jag en mamma till en gammal klasskamrat på en affär. Hon frågade mig om framtiden, jag kände det var tur vi höll samtalet kort, annars hade hon fått en gråtande (kvinna, som där o då kände sig som en liten flicka) i famnen... Det är liksom eg inte famtiden som är tung, utan mera bara avskedet.. blääääää!
men vad f-n vad som än sker, hur allt än blir så fixar vi ju det... ni vet ju allt lööööser sig ju :-)
På nått underligt sätt (om det nu skulle bli det scenariot) ser jag ändå framemot att åka o hälsa på nere i st pete igen, det är som mysigt!!
likväl som jag nästan drar mig in i mitt lilla skal o vägrar krypa ur det när jag inser hur tuff hösten/vintern kommer bli.. men återigen schitzo för även den ser jag framemot mycket ska bli galet kul plugga igen :-)
sorry mitt osammanhängande svammel, men för närvarande är mitt liv så. Jag vet inte fram eller bak, ut eller in... Så det är inte lätt planera :-) men vi planerar för en ensam höst med mkt skypande...
my love jag kommer sakna dig så ofantligt mycket!!!! Kör så det ryker du är bäst i alla lägen!!
"even if you are thousand miles away, I could still feel you in my bed,near me, touch me ,feel me"

Kommentarer
Postat av: Sofia Hurtig

Hej Kul och läsa här jag har vart in här då och då och sett att det vart dött här .

2011-07-21 @ 21:10:58
Postat av: Lisa

Mor min berätta att ni träffades. Jag kan inte föreställa mig hur det är att rodda ett hem helt på egen hand och längta efter den man älskar. Du gör det grymt bra. Kul att höra att ni fått nga veckor tillsammans i sommar iaf. Kram på er Lisa.

2011-07-21 @ 21:58:21
Postat av: Lisa

Mor min berätta att ni träffades. Jag kan inte föreställa mig hur det är att rodda ett hem helt på egen hand och längta efter den man älskar. Du gör det grymt bra. Kul att höra att ni fått nga veckor tillsammans i sommar iaf. Kram på er Lisa.

2011-07-21 @ 21:58:57
Postat av: Anonym

S. inte haft tid o lust men nu så :-)



L: tack vännen! man vänjer sig, det funkar vissa dar bättre än andra ;-) nej helt allvarligt det är ju vår vardag så man ska absolut inte klaga! Hoppas ni har det bra o oxå får njuta av sommaren o semstern!

2011-07-25 @ 13:11:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback