måndag 25 juli

Idag är ingen vanlig dag för idag är pumans födelsedag!
Grattis till min fina fina vän Linda!

Idag inte heller nån vanlig dag på så sätt att jag tror det drar igång här hemma nu, avstampet som vi länge trodde skulle göras här i stan :-( men istället befinner sig mitt hjärta i tjeckien på träningsläger, även det kommer såklart gå kanon! Jag hoppas de är ledig nån dag där efter de lägret så han antingen kan komma till sthlm el vi åka till honom (men men allt beror så klart på vad som händer)

Igår var mina barn inte så sovsugna som mamma, mamma var trött efter helgens spektakel .. Eller helt fel ordval, det magiska bröllopet jag fick närvara på. Underbart vackert är mera rätta orden!! Försökte få i säng mina kidz gode länge, Jag gick från Troy för att jag trodde han kommit till ro och gick över till Tindra och föröskte söva henne, sen gick jag upp. Döm av min förvåning när det sitter ett guldlockigt charmtroll i blöja o röd keps där, alldeles tyst o bara tittar på teven... När han upptäcker mamma sett honom, pekar han lite försynt på teven "bompa"...  bara börja om, men jag ler ännu åt hur söt han var :-)

Dock vaknade tindra vid 22.30, tydligen pigg, hon hatade nämligen  att sova. Hon förklarade för mig att hon inte var trött utan så hära "morgonglad" :-) what to do :-) Det fick helt enkelt bli en natt i mammas säng...

Idag velar vi lite vad vi ska göra. Tindra är rätt nöjd hänga hemma med kompisar så vi blir nog hemma, skulle behöva handla o ev göra ett ärende i em bara, får se hur jag styr upp det hela...

Bjussar på nån sommarbild:







Kommentarer
Postat av: Sussi

o så roligt att läsa lite här igen! Du om vi inte får till nån date snart får vi boka en pluggkaffe till hösten tycker jag :)

Kram fina!

2011-07-25 @ 13:04:49
Postat av: Anonym

Vad kul att du tycker det! Ja absolut, får försöka styra upp nått, du när brukar terminen börja ung??

kram

2011-07-25 @ 13:10:08
Postat av: Anonym

jag tror d är 29 augusti, det har jag planerat för iaf så jag hoppas jag har rätt haha. Kram!

2011-07-25 @ 21:20:03
Postat av: Anonym

japp jag tycktej ag såg nått sånt igår, men jag är verkligen inte tjejen med koll s¨å, jag litade inte riktigt på mig själv där :-)

2011-07-26 @ 16:30:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback