tjejdag!

Japp idag har jag och gumman haft en riktig tjejdag! Som vi har myst!
Började md lunch på waldorf sen tänkte vi gå till lekparken vi stranden men det mulande på lite lite så vi kikade i affärer och hittade smått och gott för spargrispengarna. Efter det blev glass och kaffe i solen. Sen nagelfix med en Tindra som pratade oavbrutet.. Sen ville Tindra klippa sig, hittade dock ingen ledig frissatid så pass sent på dagen...

Hemma fortsatte det som vanligt, tindra drog iväg med cykeln till polare. Troy fann sina klubbor och sin bobbycar.. Jag föröskte få nått uträttat :-) Idag stod gräsklippning på schemat. "Check check"
Imorrn ska jag nog plaska av bilarna men är det så här fint väder vill man nog bada eller nått, får se hur vädret ser ut :-)

Jag bara älskar denna sommar örutom en sak, jisses mitt (vårt) sovrum är såååå galet varmt! Fick dock ett bra tips av nageltjejen. Man skulle frysa en petflaska med 2/3 vatten i och sen ställa framför fläkten, blir lite ac känsla över det.. ja vad testa kan jag ju alltid :-)

Snart kommer jag bli på pisshumör!! Det är nämligen betala räkningar dags, fy fan hate it denna månad var det rätt många feting räkningar oxå...
Unnade mig ett glas rosé nu så här på kvällskvisten, kanske det inte får mig på lika dåligt humör.. Strålande sol och nästan 25 grader ute, klart rose väder... Ska nog gå ut en sväng släng upp fötterna på bordet o bara må gott!
innan det blir duschen, räkningsbetlaning, ev boka resa och så nanna kudde, skönt!!!

Kommentarer
Postat av: Stefan

Kom och bada me oss i råneå Polen imorgon.

2011-07-28 @ 20:28:32
Postat av: Anonym

men shit jag vet inte ens om jag hittar dit :-) ha ha... när brukar ni pysa iväg?

2011-07-28 @ 20:54:37
Postat av: Stefan

Brukar åka vi 11:00 är int nå svårt o hitta dit.

2011-07-28 @ 21:37:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback