en sån här kväll..

Nu  var det länge sen sist men inser att jag har en liten sad-funderar-jenny-kväll idag.. Ni vet en sån här kväll när man grubblar på lite allt möjligt... saker man inte behöver fundera på ens... för att sätta lite extra spice på det hela slår man på låtarna som bara skjuter rätt in i kroppen på en... Japp näsdukar fram...

På sitt sätt är det skönt att såna stunder ibland, men hade helst skippat idag.. i need my sleep och det känns som det kommer vara tufft sova idag..

Ja ja det började med att tårarna sprutatde till det nya BB programmet på teven  (alltså förlossingsserien). Jisses vad förlossningar kan sätta igång tårkanalen på mig. Dels är det en sån magisk upplevelse som man på något sätt kan känna sig delaktig i och förstå när man upplevt och man skjuts direkt tillbaka till tankarna på sina egna.. bara det ger en tårar och många tankar. Tänk man har fått ge liv till 2 små underbara varelser! All kärlek till mina hjärtan!

Ja ibland är jag så.. liksom har tårarna börjat rinna så kommer allt bara... ha ha.. ja ja det är jag i nötskal.. Det är lika bra ha en tankegrubblarkväll nån gång så där då man tömmer systemet... Ni vet glädje och tacksamhets tårarna blandas med funderings och oros tårarna.. = Trött jenny som borde slagga!

MEN jag har mkt kul att se framemot nu... och oroa er inte, som jag uttryckte bara en liten sån här kväll, jag har såna ibland, utan att liksom vara nere.. man börjar bara fundera lite extra på typ allt.. Skönt rensa huvudet liksom..
Imorrn börjar iaf gubbz slutspel, likaså lules, hejja hejja båda!

så där ja nu kom jag på det ultimata.. ska kika på solsidan.. då kommer grubblarkvällen disappear :-) Fast det har den nog redan gjort... ha ha

puss på er gobitar iaf!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback