endast jenny är vaken..

Klockan är 03.00, (visserligen en torsdag så några tappra människor finns det väl) och endast jenny är vaken...Inte direkt av ondhet, iaf inte om jag ligger nästintill blixtstilla... Utan av att dampanfallet snart får ett utbrott i min kropp ha ha.. Det är inte lätt känna sig överkörd av traktor, som att en amerikansk 300 kilos snubbe satt sig på min överkropp o vägrar kliva bort, när jag ställer mig upp känns det som att han ända klarmar sig fast... (ändå helt ok nu när man ligger ner) Stel som en 80 åring MEN i övrigt rätt pigg.. Kropp och huvud sammansynkar inte så bra just nu...
Men det gör ont.. Idag kunde jag inte få ner tallrikarna som liksom var på hyllplan två i skåpen.. Vilket redan fått mig att fundera på hur jag ska få ner sminkväskan från översta hyllan i badrummet (la dit den när jag kom hem o inte alls var lika stel..) Store bekymmer eller hur.. ja ja i värsta fall får jag ta en pall eller be Rutan som underbart nog kommer imorgon! (det är liksom bara att lyfta armarna högt som är problem...)

Jag vet att jag inte kan sova heller för att jag ju inte gjort annat än legat i soffan idag.. U know me..  jag får liksom nippran iaf när man är själv.. och för att jag typ bara kan ligga på rygg, vilket jag sällan gör, iaf inte när jag sover själv... Jag är ännu inne i kuddträsket och kura ihop mig träsket sen gravid perioden...

Jag saknar nog de här magiska småstrykningarna eller lätta pussarna som är otroligt sövande... men what do :(
Ska strax stänga av  o göra ett nytt försök.. Bara man vill så går det... Kanske upp en sväng först o så knapra lite panodil

Inget illamående än så länge av de starkare medocinerna... Imorrn blir det då käka fibrer o linfrön, jag tänker inte få nån uppblåst konstig mage av att knapra mediciner som jag typ aldrig annars gör...
Undra vad rutan tror om hon ser att jag ställt en "spyhink" vid sängen.... Stackarn kanske lägger benen på ryggen och drar i ren förskräckelse och rädsla för magsjuka ha ha... får väl förklara det bara vara utifall att..

Hoppas förövrigt jag kan köra bil imorgon... (om så behövs) , vette fan än det får morgondagen utvisa...(nu är jag kanske för optimistisk igen ha ha...) Johan blev iaf väldigt orolig vette sjutton om det var mig eller bilen, tror mest på det sistnämna ;-)
Shit vilka underbara föräldrar och svärisar jag har. Detta hade aldrig fungerat utan deras hjälp!
Mamma är så underbar att hon kanske fått ledigt på söndag med, lillgummans 6 års dag.. Tror jag mår bättre då, men hmm idag hade jag som sagt inte ens fått fram porslinet  som är för högt i skåpet..;-) Får bli litet kalas för bekanta nu så kör vi ett senare kalas på leos när gubben är hemma, det var tom med han som nämnde leos :-)
Nej nu ska jag sluta bubbla skit, är ju hejjare på det, speciellt så här i sömnmösse tider... och föröska sova...
kanske lyssna lite på Madonnas låt Rain,har ni nte hört den på länge, shoot! Åhhh vad skön den är... Hoppas jag somnar till den!!

Hoppas ni övriga snarkat gott! Oroa er inte för mig, vilat idag si det har jag då.... Idagh ar jag varit en duktig tjej :-)

puss o kram

Kommentarer
Postat av: Erran

Alltså, vad har du råkat ut för?

2011-03-18 @ 08:21:12
Postat av: Annicka

He he visst är det konstigt att upptäcka vad alla musklerna används till. Det är nu du kan plocka fram ryska böckerna :). Ses på lör!

2011-03-18 @ 08:41:33
Postat av: Anonym

E: jag har nog ine råkat ut för något, utan gjort en självvald sak efter barnafödandet som jag velat länge... Du vet nog vad jag menar... ;-)

ont som f-n iaf!

A: mmm skojja inte , det är aj aj aj bigtime, men på ett sätt bra, man förstår sina egna "patienter" bättre när man själv haft så ont.. :-) Just nu fasar jag att klivaupp ur sängen, gjorde det i natt... SATAN vilken tyngdkänsla o vad stel man var först... aj aj aj.... men hoppas det mjukar upp lite när man vart uppe ett tag...



kram på er brudar

2011-03-18 @ 08:50:11
Postat av: Erran

Aha, anade väl det där någonstans när du skriver så kryptiskt;-) Var har du gjort det? Hoppas du blir nöjd...

2011-03-18 @ 10:24:49
Postat av: Anonym

E: ja jag förstod dt, det känns ännu sålänge bra men svullet o ont! Men mindre ont än jag trodde... fast kanske är pga smärtsitllande tab oxå ;-)

På Hermelinen.. riktigt bra känns det, alla var så rara o gulliga

2011-03-18 @ 14:24:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback