...

Kommer man någsonsin vänja sig vid att barnen vaknar tidigt?? JA tvivlar starkt... Dock blir man mäkta irriterad på sig själv när man utan barn alltid vaknar piggelin tidigt som f-n. Vad är det för fel på en egentligen??

Troy somnar väldigt tiidgt nuförtiden men då vaknar han oftast innan 7 oxå... men jag är ändå rätt nöjd få kvällarna själv. Igår fick tindra vara uppe lite längre och hon och jag tog en mysbastu... Hon var så duktig på BVC igår, men oj vad rädd hon var för sprutan innan.. blev mkt övertalningar och lite tårar först, men man såg när hon väl bestämt sig för att ta den, då satt hon så duktig och snällt.

Världen är allt bra liten, jag måste då säga det.... Brukar slökolla runt på lite bloggar ibland, vet inte hur men brukar kika in på Lindas bästa vän i karlstads blogg ibland,känner igen mig lite i henns vardag :-) Jag blev dock väldigt förvånad när mannen som jag kallade "min vardagshjälte" efter sista resan dök upp på bilder där och visade sig vara hennes pappa... Hur liten är inte världen egentligen!!!?? Sjukt! :-)
Ja jag har iaf hissat honom förut men han kan gott hissas igen för sitt oerhört hjälpsamma sätt före och efter vår sista rysslandsresa. Så här i efterhand blir det än mer loiskt när jag ser han har barnbarn i ungefär smma ålder.. Då kan de liksom än lättare relatera till saken tror jag... Typ hoppas att någon hjälpt hans dotter om så var falllet...Väldigt snällt iaf!! Vi tackar än en gång!
Japp hem tog vi ju oss iaf, det vet ni ju....

Idag väntar träning, tror fan jag köra ett monsterpass för ben och rumpa... (Jag hoppas bara det inte dröjjer för länge tills jag komma igång igen efter mitt lilla avbrott....) Efter det lite lunch på kulturens, ingår ju eftrerätt där på fredagar... Där av rumpan o magen får sig en genomkörare oxå.. för vad fan är det med fettet, varför söker det sig till the ass och magen bara så där..

En sak till som är min vanliga  jennybenny tur. Jag kör ALLTID in bilen i garaget. förutom igår.. Då tänkte jag så fint, nej det är ju så varmt nu, jag orkar bara inte idag... Vad händer??? Joooo självklart snöar det under natten... Varför ska det alltid jävlas för mig...
Just ja idag ska lillskrutt vara på andra småisavdelnigen först på morgonen (hans avdelning planerar) hoppas det går bra...

Måste väl knäppa nån bild här snart oxå nu är bloggen så där megaboring igen..
nu dags sparka igång morgonen...

see u

Kommentarer
Postat av: Lotta Lkpg

Nää, man vänjer sig aldrig vid att ungarna vaknar tidigt! Vi har väl haft lite tur eftersom de flesta (!) av våra ungar ändå sover relativt bra på morgonen. Det värsta är att man själv är så morgontrött att även klockan nio känns tidigt ibland ;-)

Postat av: Madde

Hahaha, men det är ju så jävla coolt, vad världen är liten vett du!!!

Nu har jag skummat din blogg och suttit här och fnissat för mig själv, jag förstår varför Linda gillar att hänga med dig! Hahaha... =)

Tusen tack, du ligger nu i min favoritlista ingen press ;-)

2011-03-11 @ 10:03:03
URL: http://mittkaos.wordpress.com
Postat av: Cammi

Nej man vänjer sig aldrig! Men snart är det vi som sitter ensam vid frukostbordet och får skrika oss hesa för att de ska stiga upp :-)

2011-03-11 @ 15:44:51
Postat av: Anonym

L: nej visst är det så, men varför är man så pigg när man får sova... imorrn ska jag snarka läääänge, för då är jag barnfri!!



M:ha ha... säger du det... den går lite på sparlåga nu, känner att energin inte ritkgit är på topp för bloggandet, men vänta bara när väl mannen kommer hem så kanske jag blir back on track igen. Desamma! :-)

opps jisses då får jag försöka skärpa mig redan nu ;-)



C: mmmm jag vet, spec med tanke på hur fort allt verkligen går....

2011-03-11 @ 19:58:47
Postat av: Rut

Schysst design du har på din sida. Har du gjort den själv? Skitsnyggt i alla fall!

2011-05-07 @ 18:16:27
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback