..

Igår var det dags för barnens skidlopp på dagis. Jisses vad söta och duktiga de var. Tindra skidrade och Troy gick runt med mormor. Sen vankades det korv och fika, men jisses vad kallt det blev...

Redo för att hejja på kidsen:

In action... :


I väntan på promenad:

Målgång:



Nöjd kille med "Kexmedalj"



Sen har jag ju såklart världens bästa familj! De bestämde sig för att låna mina raringar redan i går kväll eftersom de ändå skulle lämna de på dagis idag..(och min morgon började tidigt med lite egna saker att ordna sådär på morgonkvisten)
Jag har helt enkelt en grym mamma! Så snäll!! Slutade med att det blev att kika på hockey live, lika bra var det ! Jag kände mig så nervös, så den nervositeten kom mkt väl till pass på matchen, skrek så jag nästan blev hes, tyvärr hjälpte det inte och jag blev så sur över förlusten. Älskling förlorade med så nu står det 3-2 till båda mina lag...

Världens bästa! :


Nu ligger jag i soffan , glad och nöjd och mår ännu oförskämtbra ,men snart slår nog värken till ordentligt..den här ofrivilliga dieten som jag "hoppades" skulle inträffa nu när jag inte kan träna på ett tag verkar utebli o istället ligger jag med handen i godispåsen, bajskorv!!
Ja ja... snart är jag back on track igen... men JAAA jag vet jag ska vila och ta det lugnt, promise!
kanske ännu är inne i mitt lyckorus ,vem vet ha ha...
(edit: märkte precis att nu jäklar värker det bra när man ska typ änvända armarna till hjälp för att flytta lillrumpan.. ja ja smällar man får ta...)

Avslutar med en bild på världens finaste badpojke. Finns inget skratt som värmer så i hjärtat som när ens barn skrattar så där hjärtligt:



Känner mig lite robotaktig idag så därför avslutar vid med robotpussar från mig!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback