I'm coming home...

Kan inte rå för det men hela dagen har jag nynnat på den sången.... :-)

Nu hänger jag o kidsen på arlanda i väntan på nästa flyg som ska ta oss hemåt. Just nu är friden total. Jag har en mugg svenskt kaffe. Troy sover och Tindra ritar. Lugnt och fridfullt alltså.
Fick kliva upp i ottan men skönt att åka morgonflyget ändå, trafiken var mkt lugnare och inte lika mkt folk på flygplatsen heller så det var skönt.. Dock hade jag rätt mycket bagage denna gång. Men det var en herre so mstod framför oss i incheckningskön som nog även han saknat svenskar och pratat svenska, för han var så trevlig o hjälpsam när han hörde oss prata svenska. Fick hjälp både före o efter flygningen.Det var guldvärt för det var lite väl mkt idag... Tacka vet jag hjälpsamma och rara människor som förstår en.. .det är så gött sitta här oxå för man förstår vad folk säger, kan tjuvlyssna lite ha ha... Folk ler mot varandra, kan säga några rara kommentarer när jag o mitt pattrask kommer (de gör de ju bland de i ryssland med, men jag fattar ju inte vad de säger så..) Man får se sköna kläder, stilar och jag bara njuter.. I'm coming home... I'm coming home... :-)

Tyvärr var det som jag trodde att vi inte kunde checka in våra 2 resväskor förrän 2 timmar innan flyget går, men det gör faktiskt inget... Det har gått hur bra som helst...

Som vanligt har jag hunnit med att tänka ut tusen små ärenden som jag fixa idag och imorgon.. Typiskt mig, men ändå rätt småsaker som går ganska fort. :-)
Jag har tänkt träna i em/kväll och det ska faktikst bli galet skönt!! Längtar!
Får se hur länge energin håller sig idag då det ju blir att vi klivit upp kl 04.00 när man gör om det till svensk tid...
Men sprolla rolla, skönt komma hem iaf :-)
Nya madrasser eller iaf bäddmarass står på inköpslistan! Sen vill jag ha vår så vi får kirra iordning gäststugan med lite tapeter, säng o sånt det ska bli myspys!

men men först flyget hem, det kan iofs bli spännnade med en son med energi till tusen efter att ha nysovit.. men vem bryr sig lite drygt en timme sen är vi hemma...
Han bara bubblar ur sig ord hela tiden.. Några ord är: Bil, dicka (dricka), äta, gojja (godis..hmmm lilleman...), mommo, mojja (mormor, morfar), tiiia (tindra),bassa (bajsa) ha ha viktiga ord för en lilskrutt :-)

nu dags kika vidare med lugnet ännu infinner sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback