skön ledig dag..

Igår var en skön ledig dag!

Vi chillade på morgonen, jag fick den underbara behandligen att sova med stängd dörr till övriga i familen ett tag på morgonen :-) Dock blev jag för nyfiken och klev upp ett tag efter jag med...

Vi brummade iväg mot Galeria/Stockkman, käkade lunch, shoppade lite , bowlade och sen avslutade vi med leksaksaffären innan vi handlade. 6timmar som bara flög iväg!
Sen blev det tacos mys hemma och hips vips var dagen slut...

Idag blir det nog inte mkt mera spännnade än lite lek i parken... ev åker vi till iskaskkaterdralen o sen käkar på nån restaurang men det får vi se, kan mkt väl bara bli hemma :-)

Lite pics från gårdagen:
I mallet på väg mot Bowlingen (mallet har 290affärer)


Game on:




Troy, chillade och hejjade på pappa



Tills han upptäckte bollarna och kikade på de, sen var det rätt stgor yta atgt springa på..



Sen avslutades dagen på leksaksaffären...Johan såg det galnaste, mjukaste gossedjuret som han beslöt sig för att ta med sig hem:


Barnen var som i himlen över att få varsin sak... Tindra leker för ullt med Barbien och Troy har kanppt släppt taget från sin klubba. Han sa inte ett pip i vagnen från det att han fick hålla i sin klubba, förutom om man skojjade och skulle ta den av honom då blev det ett himla liv...




På väg hem från en dag på Galeria som passade alla i smaken. Lagom med shopping så ingen hann få krupp... Mat i magen och bus och stoj:


nu dags påbörja denna dag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback