våffeldagen...

Better late than never...
Ja våffeldagen hos casa the franssons... Blev premiärmys i uterummet (som ännu inte fått den färdiga touchen...ska byta matta och en del ljusgardinder, hänga upp ljukandelaber bla...) men det var gött kunna sitta där ute....

Fast jag erkänner.... det blev mys efter en del om och men... Först hade vi ett litet moment.. Ni vet ett sånt här onödigt moment.. när vi bara inte förstod varandra... Jag hade lovat kidsen våfflor efter de varit på leos... vilket Tindra var sugen på, men J var hungrig så han ställde sig o laga blodf*ckinpudding... dels var det ingen rolig fredagsmiddag i mina ögon och sen skulle vi ju äta våfflor på em och sen middag... :-) Det slutade med att J slängde blodpuddingen i soporna, vi surade lite, samtidigt som jag gjorde våfflor till mig o gumman... MEEENNNN som vanligt så är ingen av oss bra på att sura så vad fan det blev våffelmys :-)

Mys a la famliy franz


Unge herrn i familjen äter som vanligt längst..


Våffelkoma:


så där ja, over and out...
kanske borde ta mig i kragen nu och komma ut... har lite att fixa...

Ansökan till hösten är iaf inskickad, nu ska bara arbetsgivarintyget in! åhh hoppas jag kommer in, I need it, kommer säkerligen vara sjukt jobbigt men ändå så längtar jag, hoppas hoppas hoppas bara jag kommer in som sagt...

puss på er gobitar!!





Kommentarer
Postat av: Cammi

Haha vad jag känner igen mig, Johan och Stefan är exakt likadana och jag ser framför mig hur Johan slänger blodpuddingen i soporna och blickarna han gav dig :-) Men som sagt varför ska man sura länge?! :-)

2011-03-29 @ 19:25:54
Postat av: Anonym

ha ha... japp "om blickar kunde döda"... men sen kunde han inte hålla sig från gotjejerna sina o våffelsmeten , iaf inte efter lite lockrop ;-)



2011-03-29 @ 21:37:47
Postat av: Sandra

Åå vad härligt med uterum, ser så mysigt ut.

Hoppas allt är bra med er!

Kram//sandra

2011-04-03 @ 10:51:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback