tankarna finns ännu där..

Kan inte rå för det, men den här saken tog ändå rätt hårt på mig. Jag lider så med alla familjer!
Idag när  jag skulle städa upp i bilkaoset efter min son sköljde tankarna över mig, hur man skulle tackla ev en sån förlust oxå.. fy hemska tanke!
I övrigt har barn nummer två gått o blivit prickigt. Han störs dock tyvärr mer av det än sin syster. Så jag gör mitt bästa för att få i han tavegyl. Men just nu ratar han det mest i både mat och dryckesväg så det är inte lätt :-( Isglass går bra iaf..
Stortjejen var på sin första basketträning igår och det var inte annat än att man blev lätt nostalgisk samtidigt som rörd när man såg på de söta ungarna. Jag kan liksom inte smälta att hon är så där stor nu. Det dröjjer liksom inte länge tills det blir fikaförsäljning och sova i gympasalar för henne nu... Hon som jag oxå håller som min lilltjej än.
Hon och jag ska iaf på en tjejmys helg i göteborg till helgen. Det ska bli kul för oss båda!
Plugget går la ok men kanske inte så fokuserat som jag eg önskat just nu. men det rullar på ändå. Gubben var så lycklig över att brumma på igen så han pös med kidsen till sina päron ,men jag vet nog baktanken oxå... Det är som vanligt: "Den här bilen behöver inget mer ,jag lovar" Konstigt jag fått upp massa systemsidor o skit... hmmm så ja då jag vet nog vad han och hans bror kommer göra idag ha ha... Sötaste!!
men men nu ska jag svida om för jag behöver luft och träning för att få nyenergi till kvällens plugg!
see ya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback