inte alltid så kul

Fy vad jag låter negativ nu. Men det känns extra svårt njuta av denna graviditet när jag redan nu fasar/får ångest över hur man eg ska bli kvitt alla gravidkilon igen. 
Jag vet hur mycket jag fick kämpa förra gången tror dessutom att jag kan addera lite stress som vintminsknings hjälpmedel den gången (ni vet, hus, bröllop ev flytt till usa som blev ryssland-sj med barn) Tror inte jag har det påslaget som hjälp denna gång.
 
Jag kan inte ens förmå mig själv att bli sur på mig själv över att jag blir stressad så här. Utan jag funderar mest på hur fan jag ska få ihop det. Jag tycker inte så mkt om traska runt med vagnen o springa hatar jag. Jag trivs o mår gott på gymmet. Men att tro att jag ska lyckas få ihop 4-5 dar i veckan där  känns bara fånigt. Men så sant som  det är sagt så ska jag då fan kämpa.  Det får helt enkelt bli en gymbebis så länge han är stilla o får följa med. Det är passen som är svåra att få in, ja ja det blir nog bra.
 
Känner att jag tyvärr kommer gå upp mer än med övriga två varför vet jag inte riktigt. Tror det har och göra med att jag mått så dåligt ,inte så  jag spytt utan varit tvungen äta titt som tätt det i kombination med att må för dåligt för att orkat röra på mig tills efter 20e v känns inte som en bra kombo.
 
Såklart njuter jag och längtar efter den lille, det ska bli så mysigt!
Önskar bara jag kunde släppa tankarna och stressen över att kilona övertar min kropp. De där 8 veckorna innan man får träna ordentligt känns även de som en evighet. Men bara bita ihop. Det är trots allt en underbar fin liten gåva vi ska få. så säg 25 kilo plus det får det väl vara värt :-)   
 
 

Kommentarer
Postat av: cicci

I feel you. Jag förstår att du kommer att ha svårt att få ihop det med tre kids och en man som flänger med hockeyn. Önskar vi kunde träna ihop sen. Jag har också lite panik, gick ju upp så fasligt mycket med Klara och även om jag inte gått upp lika mycket än, så lär jag landa på rätt många plus denna gång med.
Vi får peppa varann! Miss you. Kram

2012-11-12 @ 21:36:32
Postat av: Cammi

Hörru Jennybenny som trebarnsmamma flyr man mer än gärna till gymmet så fort man får chansen!! ;-) Du har ju då varit duktig på att göra dig av med kilona mellan barnen....det var inte jag och usch för att få upp 30 kg varje gång och bara hälften försvinner av sig själv typ!! Ruskigt fuskigt att det inte syns på vissa efter två månader! :-) Du fixar det så ät och njut ;-)

2012-11-14 @ 21:31:02
Postat av: Jenny Suikki

C: men du är så fasligt duktig o har pli på dig själv, jag har som sämre med den biten. Vet så väl jag mår så mkt bättre då men ändå slirar jag ibland, irri! Men vad nära för er nu, så ,kul!! jag sakanr verkligen ha er nära nu!! kram
C: ha ha, jo det kanske är så, önskar nästan jag hade det granne med mig nu bara, sånt projekt ibland...men jag fick kämpa som fan o tränade mkt! det är det som stressar mig men men det löser sig.. lunch time snart!kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback