..

Trivs bra med mitt nya jobb. Visst skulle jag önska mer tid. För tiden är knapp o det är mycket som ska göras. Det känns som fel ord att säga att det är "kul" men det är intressant o ett viktigt jobb. Det känns tyvärr som att rätt många av dagens unga mår ganska krasst. Det är en tuff verklighet idag, ,ganska hårt klimat o hårda krav. Har man då dessutom inget stöd hemifrån eller kanske en hemsituation som gör det extra tufft och hårt ja du mina kära vänner då är det inte lätt. 
 
Internet är även en stor bov i dramat bland dagens unga. Det är så lätt gömma sig bakom en skärm, vara lite cool o tuff o skrva "nått ballt" som sedan ger såna efterdyningar för någon annan.  Med risk för att låta gammal. Men det var "bättre förr" Inte det att dåtidens unga inte hade problem o svårigheter men det känns som att det är än mer idag. 
 
men som sagt jag trivs med jobbet o det känns som att man gör nytta. Men nu ska jag göra något helt annat ut med hunden  på kvällsprommis, rensa huvudet o få motion, bra kombo :-)
 
Sen är det familjemys! Enda kvällen denna vecka som jag får hänga med min kära man! Så det ska garanteras tas vara på. Tänkt eg först gå ut o käka med några kollegor på andra jobbet, men nej ni prio är familjen idag!
 
kram på er
 
 

Kommentarer
Postat av: Cicci

Förstår att det är ett intressant och givande jobb. Kan tänka mig att många mår dåligt, och det känns tråkigt att det ska behöva vara så.
Trots att du jobbar en liten procent, är jag övertygad om att du gör skillnad.
Stor kram

2012-10-23 @ 09:32:44
Postat av: Anonym

Mmm visst är det! fy :-(
TAck snälla vad rar du är!!

2012-10-25 @ 10:17:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback