...

Mammor är verkligen guld värt att ha! Min snälla mamma ryckte in o ställde upp som barnvakt en stund idag medan jag var på intervju o försökte framhäva mig själv ;) Lite svårt med tanke på att jobbets början är from när jag är i v 36 ha ha. Men jag har iaf visat upp mig vem jag är.
 
Imorrn ska hon oxå ställa upp ett tag då jag ska till frissan. Det är nästan hon som insisterat på det. Jag vet inte varför men hon verkar tycka att det får mig att koppla av ;). När jag sa att det kunde ta lång tid svarade hon bara: "Ja men då får du ju koppla av o vila ordentligt" ;)
 
På fre em ska hon oxå vara en stund då jag o Ida ska sitta heldag med vår uppsats. Idag har vi varit så där ubereffektiva som  bara vi kan. Fått ett övergripande tema och 6 underliggande kategorier. Känns grymt bra och jag kan se hur resultatet börjar ta form.  Till diskussionen har redan en del tankar väckts och fler kommer det säkert bli efter vägen. Nu känns det kul igen :-)
 
Tindra är på Halloweenparty, jag har iaf laddat upp hemma med gotta i fall det kommer några läskiga personer o ringer på idag... Men om de kommer försent hinner jag nog tömma skålen själv ;)
 
I helgen ska det nog äntligen bli av kanske med tapetsering till barnen. De ska nämligen byta rum. Troy ska få det större rummet som han senare kommer få dela med lillebror. Tindra ska få det mindre som hon själv vill med loftsäng o soffa under...
 
men men tjing tjing nu ropar verkligheten igen...

Kommentarer
Postat av: Cicci

Snäll mamma du har som ställer upp. Inte alltid lätt att pussla sitt schema med en hockeyspelande man. Önskar min mamma bodde i samma stad också...
Kul med intervju, jag fick ju min tjänst när jag var gravid, dock bara 13-14 veckor långt gången, men de visste iallafall om det. Så det kan ju hända :-)
Saknar dig.
Kraaaaaam

2012-11-01 @ 10:55:17
Postat av: Anonym

mmm det är verkligen mkt värt! Jag uppskattar så mkt att hon ibland hämtar de tidgare på dagis så de inte behöver så hiskeligt långa dagar om jag jobbar o johan e på vift...
Njut hemma i helgen nu extra mkt!!
De har iaf fått vara höstlediga hela veckan, jag har bara jbobat måndagen skönt men en hel del pyssel med uppsats blir det iaf..

Ok, ja men du ser, v 36 känns dock rätt långt gånget spec när de ska bygga upp en helt ny organisation. Lite synd hade gärna varit med o format fram det lite!

desamma kram

2012-11-01 @ 18:22:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback