vikarie..

Ibland blir svaret inte altid det man tror.
Jag frågade Tindra hur det var att ha vikarie idag om hon var snäll. 
Svaret blev av ganska oväntad art. "Nej hon var inte sträng, det är strängda fröknar man vill ha. Hon lät E sitta ute och jobba och jag fick fråga någon mitt på lektionen om de vill ha en frukt av mig" 
 
Tydligen gillar damen struktur o ordning o reda nu,bra! 
När hon precis börjat ettan och vi frågade vad hon tyckte om att börja ettan var svaret att fröken var för sträng och att hon ville ha mera rast. Men nu verkar hon tycka om allt de får lära sig.
Jag blir stolt lite varje dag över saker hon berättar.  Här för ett tag sen när vi gick på stan hon och jag hade hon trakfikvetts föreläsning för mig. Hon visade hur man skulle göra vid busshållplatsen, när man går över gatan etc... 
Liten börjar bli stor...
 
Bara lite gnäll jag är kräkless på praktiken o längtar sååå mkt tills på onsdag då allt för hoppningsvis är klart. Blir det lite komplettering skriftligt så blir. Jag kunde inte bry mig mindre just nu. Alltså själva bedömningen är tydligen lite av ett förhör man ska kunna referera till all kurslitteratur och det är där skon kan klämma, jag har haft lite ork sätta mig in i de nya vetenskapliga artiklarna. Att det går bra på praktiken är jag lugn över ,men som vanligt  resterande ordbajseri skit som jag oroas lite över. Men men skulle jag få komplettera nån del skriftligt so what. Bara jag får en ynka pynka sovmorgon snart!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback