...

Royalist javisst.... ha ha Igår natt skrattade vi gott när vi trodde vår lillskit var på väg ut. Hade varit/skulle vara rätt komiskt om han kom på Estelles födelsedag då vi nämligen gifte oss på samma dag som hennes föräldrar. Kanske finns någon där ute som tror vi är värsta fanet av kungahuset ha ha :-)
 
HAr haft två mindre roliga nätter. Igår vaknade jag vid 23.30 med vad jag trodde var värkar. De kom hela tiden , var helt annorlunda än min tidigare förvärkar. De gjorde ont i hela magen o flyttade sig. De höll i sig längre. Jag blev även risig i kistan igen som jag var lite på morgonen innan men det gav sig.. Så Johan fick skjutsa iväg gumman till mormor för säkerthetsskull. Det kändes liksom som att innan morgonen var här skulle vi nog behöva åka in och då var det bättre hon fick sova nästan en hel natt där än att slita upp henne klockan 3. 
När Johan kom hem gick o vilade. Jag mådde inte alls bra, jag var alldeles skakis o mådde allmänt kasst, hade sammandragningar typ hela tiden men lyckades till slut somna och när jag vaknade var det mindre sammandragningar. Jag gick upp o drack lite men nej det vill genast ut igen så kanske en liten magbacill intagit min kropp. Gubben var iaf rätt söt där innan midnatt när vi trodde vi skulle bli föräldrar för 3e gången , stod o log lite för oss själva om det. Han trodde liksom oxå det skulle vara klart iaf till mitt på dagen idag. Så han hade planer att han kanske missar förmiddags värmningen men skulle hinna åka o spela match ha ha
 
Det tråkiga är att jag därför inte kan närvara på tösens innebandysammandrag idag :-( Har ju världens bästa päron som är där o tittar, hänger o hejjar!
Jag får sammandragningar direkt jag är uppe men inte direkt onda. Är bara jävligt trött efter natten. Har precis ätit lite lunch hoppas få behålla den. 
Så jag vet inte känslan är att det är/var liten släng av magsjuka men man vet aldrig. Min bm sa när jag ringde till henne på fredag morgon för att avboka dagens besök till henne, att kanske det är kroppen som gör sig redo för förlossning så vi får se... Jag hoppas bara inte att magsjuka drar igång en förlossning det vore nån slags mardröm!!
Ska iaf återgå till vila nu! 
Vi får se hur det blir om barnen slaggar hos mormor & morfar idag oxå. Känner ju inte direkt något just nu men man vet aldrig. Dock är jag ju inte så pigg så visst hade det varit rätt skönt därför. Fast på natten sover de ju ändå :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback