osis...

Vad är oddsen??
Jag tyckte vi hade klarat oss bra, alla runt omkring som man känner på ett eller annat sätt, har fått antingen en flicka eller valt ett annat namn... så igår med 21 dagar kvar hade vi typ "pustat ut". Vårt namn tycktes ha klarat sig. 
Men vad händer??!! Jo älskade Tindra kommer hem från skolan och berättar: "Mamma mamma E har blivit storebror idag och vet du deras bebis ska heta Lennox precis som våran" 
FAAAAANNNN jäklar, vad är oddsen??
Det är klart man kan välja samma namn som någon man känner valt eller så. Men ja det känns inget kul o finns så många fina namn så då väljer man hellre nått annat.  Nu är det ju så att vi egentligen inte känner den familjen men det tar liksom ändå bort lite udden av det. Alltså få med 2-3 veckors mellanrum ha stora barn i samma klass o troligtvis komma hamna på samma dagisavdelning och definitivt samma skolklass när man blir större (om ingen flyttat tills dess så klart) känns lite epigt. Känns trist behöva bli kallad Lennox F hela uppväxten kanske...
Hon var dessutom beräknad efter mig tror jag så vad f-n han hade väl kunnat hålla sig där inne ett tag till  ;) Iofs vet man inte om de då ändå hållt fast vid sitt namn och OM det då gjort det så föredrar jag att de fick före så vi har möjligheten välja ett annat.... Ja ja Vår lillpys kommer iaf ha en dagiskamrat med snyggt namn :-) 
 
Så vi har återgått till arbetsnamn ett : Otis. Eller Lill Otis som vi kallar han så länge han är pyttis...
 
Iofs kanske de hinner ändra sig o deras kotte får ett helt annat namn.. men om inte så blir det nog Otis. Tur att det hela tiden varit rätt jämnt lopp mellan de båda, men typsikt när det väl känns som man valt o alla i familjen diggar det... Iofs så gör alla det med Otis oxå. Troy brukar visa sina saker han tycker han r för stor för och säger alltid. "Den här ska Otis få av mig" - Sen undrar jag lite hur snäll han kommer vara om sina saker när väl lillebror kommit ;)
 
20 dagar kvar idag alltså... Det går sakta nu... men snart snart snart.. Förhoppningsvis är det time snart iaf :)
 

Kommentarer
Postat av: Cicci

Jag glömmer liksom av bloggen ibland och så blir jag glad när jag kommer på att gå in för då finns det alltid massa att läsa.
Surt med namnen, men Otis är också fint :-)
Lycka till nu gumman om
Vi inte hörs nåt mer innan. Stor kram

2013-02-15 @ 12:05:23
Postat av: None None

William är ett superfint namn!

Postat av: Anonym

ha ha ja jag är som dålig på att uppdatera mellan varven o dåligt med bilder nu men det kommer :-)
Tackar! kramen

Jo det är fint men inget som vi vill ha som namn.

2013-02-19 @ 08:41:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback