VAB

Det blev vab idag. Troy har inte feber men är(var) iaf i för hostigt, snorigt tillstånd för att gå på dagis. När jag ringde och sa han var sjuk så kändes det rätt skönt ha han hemma. Går tydligen all möjlig skit tom scharlakansfeber. Jag tror han får en till kurerar dag imorgon.
 
Hade dock verkligen velat jobba, känner det finns saker jag vill hinna bocka av innan bebis anländer.  Men jag kan inte göra så mkt åt det. Egentligen så vet jag att min rygg mår bäst av att vara hemma men så få pass kvar innan sportlovet så tills dess vill jag försöka bita ihop.Har iaf planerat om dagen och planerat in jobba en dag jag tänkte kompa egentligen så då hinner jag nog som planerat...
 
Sjuka barn o det snöar ute. Japp om så är fallet kan ni nästan räkna med att Johan är borta så även denna gång ha ha.... ja ja inte kommit så mkt än så det löser vi jag o kidsen :-)
 
Mina päron är för snälla. Funderade liksom på det här med värmen o kände att nej det här kan inte stämma. Så de kom hit för att kika upp. Mycket riktigt det var någon spärr som slagit ut pannan på nått sätt.  Skönt iaf nu ska vi väl få varmare inne igen..
 
Ikväll ska Tindra prova på friidrott. Är det iaf tänkt annars får det bli nästa måndag...
Ja ja dags att kika in vad kidsen styr med...
 
so long 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback