discotime

Idag är det disco dags. Nej inte för mig så kul ska vi inte ha det. Man hade väl knockat ner alla på dansgolvet. Jag kommer nämligen på mig själv titt som tätt att bumpa in i folk. Jag glömmer nog liksom bort min storlek eller är inte så bra på att förstå vilken plats jag tar i ett rum för tillfället :-)
 
I natt kom jag iaf på att nu till helgen får då bebisen INTE komma! Det får den hur som helst inte, lite väl tidigt. Jag är medveten om att jag/vi nog får vänta drygt en månad till.   Men man kan som ändå inte låta bli tänka på att snart kommer han. Dock skulle mitt mammahjärta brist om det hände på typ lördag natt. Tindra har nämligen Innebandysammandrag hela söndagen. Så att börja med att missa det för att "lillebror kommer till välrden" nej fy då skulle mitt dålig samvete mot storasyster få jobba rejält. Den känslan känner nog alla igen som har syskon. Det är som oundvikligt. När Troy kom blev man lite överrumplad över de där känslorna, att inte räcka till. Nästan känna litegrann som "Vad har vi egentligen gjort mot Tindra, hur kunde vi". Den här gången är man mer förberedd det kanske gör ännu lite mer att vissa datum i kalendern är liksom inte meningen att Otis/Lennox/Morris/Aston/Milo ska komma. Han är så välkommen när han så känner men helst inte när Tindra har matchsammandrag så Käre Lillebror vi kan väl försöka skippa 26 jan, 9 feb och 23 februari. 
 
Det känns i dagsläget nästan viktigare än att ha Johan på hemmaplan. Det är säkert lite homoner inblandat i den känslan också. Jag vill såklart att han ska vara med. Kommer säkert grina floder om han är borta bara därför. Fast just nu känns det lugnt. Man har gjort det här förr. Ut kommer liksom barnet på ett eller annat sätt. Dock är datumen lite fler att hoppas att lillebror inte kommer så. Ja det får räcka med det där 3 datumen jag skrivit i övrigt hoppas jag bara att det blir när Johan också är hemma.
 
Har försökt städa badrummen idag. Iaf rensat i badrumsskåpen mm. Det känns dock i ryggen nu men men man måste ju fixa lite :-)  Har skrivit en lista med saker jag "måste" handla idag. När jag läste den insåg jag att  så brukar aldrig mina listor se ut. Känns som att det bara är städgrejjer. Ett litet tecken på att man är hormonstinn mother to be som boar  eller bara det faktum att solen börjat lysa in rejält och alla hundhår, damm mm syns så jäkla väl. 
 
Kanske hinner klämma in en vila nånstanns också men det är inte prio ett, man får slägna sig i soffan sen så det är lugnt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback