..

Brukar kika in lite bloggar då o då.
 
Idag blev Olga R på Mama min räddning. Jag ska försöka ha det här i bakhuvudet o tänka så. Inombords vet jag ju att det är så men det är jobbigt när man redan nu känner lite stress över hur fan man ska få tid till att träna.
Ja jag vet man kan gå på promenader o träna hemma. Men jag tycker om att svettas på gymmet o att gå på pass, ibland är den ekvationen svår att uppnå med J's jobb o ja snart 3 barn... MEN vet ni det braiga är att när min 6-8 veckor efter FL är passerade så borde slutspelet närma sig sitt slut. = Mamma kan träna mera när hon vill ända till hösten :-))))))) (De är självfallet inte lediga men de är iaf inte borta på vift några dar per vecka)
 
Så här skrev iaf Olga:

Jag brukar prata om role models. Men role models som är på riktigt. Som har samma förutsättningar som du, samma kroppstyp som du, samma längd, samma ålder. För jag tycker att om man är 35 med 3 barn så är det dumt att sträva efter samma fysik som en 22 årig tjej utan barn och familj.   Inspireras? Visst. Men inte bita sig själv i armbågarna bara för att kroppen inte svarar på samma sätt. Det har med hormonerna att göra.

Klart man vill se bra ut och trivas med det man ser och hur man känner sig. Men utgå ifrån vem du är. Förbättra det du kan förbättra. Men ha inte för bråttom och jämför inte dig med andra!

Och så cool down…
 
 
För lite så är det nu med instagram o allt det där. Folk gillar bilder på vältränade snygga, ofta yngre tjejer än en själv, (iofs tror jag ju än att jag är 25 typ)) så där oförskämt vältränade. Men jag måste väl inse att mitt liv inte riktigt ser ut som deras. Jag tycker inte bara det har med hormoner att göra utan även livspusslet. Men kämpa det ska jag. Fast i sommar får det nog bli vassen ;)
Däremot är jag för mycket livsnjutare för att gå på soppdiet som
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback