...

Man kan nog säga att jag börjat boa så smått.
Idag hämtades spjälisen in från gäststugan och allt tvättades. Nu står den bäddad redo o klar.  Troys vagn motnerades om till liggvagn. Jag var smått orolig innan att han skulle protestera om att det var hans. Nej istället så kände han sig nog stor. Han ville bara provköra vagnen när den var klar.
 
Jag tvingade även upp gubben på vinden för att rota efrer småsaker. Tyvärr verkar de vara bortrensade så jag måste inhandla kudde till spjälisen (vagn kudden ligger där nu). Samt täcke o påslakanset till vagnen. 
 
Imorrn ska jag luncha lite med en till blivande 3 barnsmorsa. Hennes tid är dock snart ute. Vad kul för dem!
Jag har för kommande "latte stunder"  erbjudit mig vara kurator vb, känner mina skills utvecklas för var dag som går i mitt skolsköterskejobb.  Men hon fick lova vi inte bara prata sånt i genäld lovade jag att vi inte bara skulle prata barn. 
 
Missförstå mig rätt lite så blir det ju fler barn man får desto mindre sug har man att prata o jämföra varje utvecklingssteg som ens kotte gör.  Lite nyfiken är man alltid o en hel del barnprat blir det självfallet!. MEN när man väl träffar en annan vuxen människa är det rätt kul prata om annat också :-)!!
Det handlar självfallet inte om att man är mindre brydd eller mindre intresserad av sitt barn/sina barn för det utan mer det faktum att med flera barn i hushållet så går liksom stor del av ens vakna tid åt till just barnen o deras behov. Det är såklart underbart!! 
Jag förstår inte hur det kan vara så men varje dag oavsett om vi i stunden innan bråkat eller så så tittar jag på min dotter o bara blir så stolt o varm i hjärtat! Hon är så go o fin min lilla tös!!
 
Hon är nog rätt lik mig när jag var i hennes ålder. Jag var nog kanske inte lika rätt fram o tuff som hon är men annars. Tindra leker ganska mycket med grabbarna. Idag hängde grannpojken med hem från skolan o sen var det som mest fyra grabbar här. jag lekte också mycket med killarna när jag gick på lågstadiet.  
 
Nej nu ska det duschas barn, sen en lortig mamma efter det blir det soffan... so long...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback