..

Jag har varit duktig idag. Jag tvingade mig själv att stanna hemma idag. Det kära vänner är ganska stort för att var jag.. JAg är rätt duktig på att ha några ärenden o saker som måste fixas. Jag har ju det idag oxå men jag sköt fram de till imorgon när jag ändå nästa är där i andra ärenden. 
 
dock suger jag på att vara hemma oxå ;) Man borde väl ta tillfället i akt att vila nu när hunden snarkar o bebisen sover i vagnen... men nej jag känner hur jag verkligen får damp på riktigt. Jag ska nog rensa bort gamla tidningar, städa hallbyrån, rensa det där över skåpet i köket som aldrig rensas... Ja ni ser liksom livsviktiga saker.. ;) 
Saken är den att jag får nippran av att ha såna där såna där saker ogjorda när jag är hemma. Så jag försöker varva ner lite genom att sätta mig här, framför datorn.... men nej då snurrar tankarna igång i saker som vill fixas i ordning hemma som man kan kan få inspiration av på nätet. I år ska ju bastualtanen inredas , lite möbler o massa kuddar blommor o skit... Även soffan i klädkammaren i bastun byggas, jo jag ska nog lura vännerna att bygga en åt mig, lite öl o cider så spikar de så glatt ;)
 
MAn kan inte heller låta bli att spana på saker till liten. resor etc... jag tvingar mig själv att tagga ner till liten. Jag vill oxå ha!! men inte än först ska fettet bort, hur fan nu det ska gå till :-)
 
Idag är andra gången vi sover själva sen liten kom. Idag blir vi själva i 3 dagar 2 nätter. Men det funkar fint, vi är som inne i det här nu.  
Imorrn ska iaf Otis få träffa två jämnåriga kamrater eller ja en av dem är nog en fin årgång -12 men så gott som jämngamla ;) Axel och Ellen ska han få stifta bekanskap med. Dan efter det rantar nog L och hans kära mor ut till byn. Det är bra den här dassiga morsan behöver aktivering :-) 
Onsdag är även "lillgummans" födelsedag... Men då står friluftsdag på hennes schema och rutviksloppet på lillgubbens schema. ÅS efter skidlopp, varmkorv, bulle o saft kanske vi får i oss lite tårta här hemma oxå ;)
 
Nej nu ropar "städningen" på mig. Ibland blir jag lite oroad när jag som nu inte kan koppla av. Jag tror dock det är för att somnar jag så känner jag hur trött jag är o då vill jag inte kliva upp mer idag ;) Jag är ju alltid så här speedad det är väl bara nu som jag känner att jag  "borde" vila lite  och därför  krockar det liksom lite... eftersom jag mådde så dåligt i min graviditet så känns det som lite av min fixa o dona saker hänger låååångt efter... (trots att J fixade o donade massor)  och jag är bara inte sån som kan skita i allt så där. Nej hujjeda mig det är då inget "må gott" poäng för mig! Bättre vara uppe på dagen o sova som en klubbad säl på natten... Håll tummarna Otis sover bra i natt, lite krångel den här natten... 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback