..

Idag är det dags för lilleman göra sin premiärhockey match. Egentligen är det den dummaste tiden på dagen eftersom det är tidig match. Det är nämligen mellan typ 15-18,19 som lilleman har sin gnälligaste period. Det är som att han vill äta mer då och kirra inför natten.. Inte mig emot i vanliga fall men just idag hoppas jag han är nöjd o belåten i sin illgröna babybjörn som jag i all hast köpte begagnad från blocket... (ville eg ha en svart el marin men illgrön blev det ha ha, ont om tid så ingen hann skickas..)
 
Idag är det jag Otis och Tindra som går. Troy är och åker skridskor själv med morfar och mormor. Deth arh an väntat på i flera dagar nu. Han älskar verkligen åka skridskor. Jag kände jag ville testa först med Tindra o lilleman eftersom jag inte vet alls hur han är. På torsdag ska jag faktiskt mest troligen gå helt själv med Troy. Jag vet att man kanske inte får säga så men på något sätt ser jag redan framemot just den matchen och det tillfället. Känns länge sen jag gjorde något med bara han och han är nog ändå den som genom småsaker visar tydligast att han är lite sotis på sin "lillebrorsa" som han så vackert kallar honom ibland. Så torsdag kväll blir det mys och hockey hejjande med den som egentligen är störst fantast i familjen. Dock är han ännu lite rädd för björngapet ibland o vill gärna sitta i min famn då, därför kan det vara bra få rå om mamma helt själv när vi går på match nu eftersom det var så länge sen! 
 
Ibland skulle jag vilja ha med mig ett block i fickan och dra ett streck för varje gång mamma sägs under en dag. Tror det skulle bli gode många ;)
 
hmm är väl dags hoppa in i duschen nu. För just nu har jag mina "trötta look" som Johan så fint kallade det.  Han fortsate dock med att det är roligt hur du snoffsar till dig o så blir det liksom morr på en gång ha ha... yeah right ;)
 
Nu kör vi kvartsfinal 3, det är nog tur Otis fått sina lurar för nu ska mamma f-n hejja!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback