...

Taggar igång för 2 heldagar i sporthallarns tecken. 
Lördagen vigs åt innebandysammandrag sista för i år.  Då gubbz har träning får Troysan hänga med morfar ett tag tror jag. Så får vi se om han och Johan kommer sen eller om det är onödigt.
 
Söndag hänger vi istället i arcus då det är friidrottstävling. Då tror jag iaf gubbz kan vara med hela dagen. Det spelar egentligen ingen roll ,man är van rodda i det där själv :-) Fast lillkisen är trots allt väldigt liten än och storebror har mycket spring i benen och jag vill såklart att stortjejen ska känna att mamma är där för henne oxå och hinner kika lite så jo det är riktigt skönt han kan vara med på söndag iaf och få lite hjälp med storebror på lördag. Måste liksom få landa lite i att ha 3 kids nu också :-) Ingen rast o ingen ro är det iaf... :-)
Ruskigt skönt att ha haft/kommer ha Johan på hemmaplan i närmre 2 veckor sen kisen kom. Känns som ett skönt sammanträffande. Kunde lika gärna börjat med själv 4 dagar....
 
Ja ja inte tagit mig i duschen än o nu är det på tiden. Solen skiner o barnen kommer hem snart. Så kanske blir en tur till rinken då vi får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback