skilda världar vissa dagar...

Japp gubbz ringde precis han hade varit med några grabbar ut o käkat på nån kinarestaurang. Nu skulle han gå med några andra möta upp agenten på O'learys o kika hockey... Så när han frågar vad gör ni då? 
Känns det bara "fråga inte jag orkar inte svara"
 
Det är bara för att man är trött. Jag unnar han det där, Är väl klart han inte ska mögla på hotellrummet men det kan kännas segt ibland när man själv får släpa med bebis när man ska gå o kissa för han vill minsann inte ligga själv. Hänger på armen när man lagar middag o samma när man dukar av...
Ikväll var vi extra tidseffektiva. Rätt söta faktiskt. Jag o kidsen spenderade lång tid i badrummet tillsammans. Troy badade. Jag matade Otis i en fåtölj samtidigt som TIndra satt i andra fåtöljen och gjorde läsläxan. Sen hoppade vi ner på golvet o luftade lilleman samtidigt som vi tillsammans skrev svar på frågorna tillhörande läsläxan. Pyjmaser rotades fram o sen vaskades nästa barn av lite... Men nja det kändes inget att berätta i jämförelse... Det är ju liksom same old every day...
Nu har vi nedräkning till mellanbarn somnar. Då ska jag o tösen se på Familjen A och Top M samtidigt osm jag hoppas att lillskrutt är vaken ett tag så han sover bra för natten.
 
Sorry allt gnäll . Jag är inte bitter jag lovar bara för jävligt trött! ;)  (måste väl bli bättre på att tvinga mig att vila iaf en stund per dag)
Har som tyckt det känns segt med lördagen men nu börjar jag längta. Varför ska jag ha dåligt samvete vara borta några timmar en kväll ,när pappa i familjen kan vara borta dagar i sträck. Det är så olika en del behöver inte alls nån egen tid. Men jag behöver det o spec nu eftersom egentid med barnen det har jag gott om ;)  Det är såklart det bästa som finns! Men även jag behöver få göra nått kul som inte involverar, skridskoåkning, innebandyträning, bebismys etc... utan bara nån timme där jag är bara Jenny, inte monstermamman (för annars går jag från att vara värsta bästa monstermamman till att bli en monstermamma) Dessutom stundar ett härligt påsklov i kombination med förhoppningsvis slutspel ha ha... JA fy fan om ni ser en kvinna som ser ut att ha kunnat rymt från psyket, hon kanske har kläderna fel väg eller tom kanske glömt sätta på sig kläderna. Hon kanske har hunden i vagnen och 3 åringen i kopplet  så kan det vara jag. Bara en helt vanlig 3 barnsmorsa som har lite sömnbrist ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback