kände suget..

Oerhört länge sen sist och vem vet om det blir återkommande frekvens. Inget jag lovar, kände lite för mig själv att jag ville skriva. Minska oredan i knoppen :)
 
Imorgon får jag nog veta lite mer om var och hur mina dagar på mitt nya jobb kommer se ut. Så det sla bli spännande. Jag kommer jobba i resursen för alla HC i stan men planeringen för de första veckorna kanske är klar. I annat fall får jag veta min basplacering och tiderna.  Har jag ingen bokning är man på sin placering sina tider. 
 
Just nu är det mycket som är lite sävande i vårt liv avseende framtiden. Det svårt med någonslags långsiktig planering. Ordet "leva i nuet" har fått en ny innebörd dock ej i typ positiv bemärkelse.  Dagarna går o jag skulle gärna vilja veta om vi ska packa kappsäcken allihopa och bege oss ut på äventyr/arbete eller om jag o kottarna bor kvar och åker mellan, var det nu kan tänkas bära iväg...
Saker som att fixa ledigt eller om vi nu ska flytta med söka tjänstledig all sån tid rinner liksom ut. tiden för att söka FP när höstlvoet är nörjar oxå sina. Tänkte söka en eller två veckor i anslutning till det men då är det bra att veta om Johan är hemma då så stället han lirar på inte råkar ha 10 dagars roadtrip eller liknanade just då..
men men allt löser sig så smånigom men jag ser att det hellre löser sig förr än senare...
 
Liten har redan blivit stor, han ska börja sin andra inskolningsvecka på fsk imorgon. Han verkar tycka det är spännande och roligt. Mycket att se och upptäcka men det tar på hans små krafter och mycket trött kille sen. 
Även där har jag inte ännu kunnat ge några tider än, men iom att jag imorgon iaf får mina och att vi "för dagen" iaf vet johans tider så kan vi ge ett något så när preliminärt schema.  Att säga att väskan är packad är väl att ta i men vi vet att när det väl blir klart med något är det oftast snabba ryck. skulle tro det rör sig om 2-3 dar  max 1 vecka från det man vet tills det bär av. (Därav kan barnens schema oxå diffa om Johan kan hämta eller om det bara är jag som är hemma)
 
Appropå att bli stor så fyller Troy 5 år på tisdag.  Det var väl sedvanliga hockeyklubban som stod på önskelistan. Han fick en suspensoar i förskott idag och lyckan var total  haha.
 
Jag är inne i dålig period avseende träning. Min motivation tryter endel sen sommaren. Jag ska inte gnälla mer men det blir lite tradigt o ligger ibakhuvudet en del vad det månne ska bli av allt.. men samtidigt så vet jag att det är just när det känns som att huvudet kokar över som jag mår allra bäst av att träna. Men att komma igång och ta sig dit är en tröskel jag inte riktigt klivit över än...
 
Hör och ser ungarna sringa här ute på vår baksida och spela fotboll, riktig sommarkänsla att se alla våra "bullerby barn" här uppe på gatan. Inte riktigt lika kul lyckas få upp tösen när skolan drar igång på torsdag ;)
 
båda våra grabbar är helt galen i crossen och Troy är en fena på att köra...
 
sommaren har varit härlig med massa bad. 
 
Nej nu dags för kvällsfika o film med familjen
see ya
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback